NBA

Επιστρέφει στις προπονήσεις των Πέλικανς ο Ζάιον

Αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ μετράει ο Ζάιον Γουίλιαμσον, ο οποίος είναι έτοιμος να ξαναπροπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των Πέλικανς.

Μετά από δύο μήνες αποθεραπείας στο Πόρτλαντ, ο Ζάιον Γουίλιαμσον επέστρεψε στη Νέα Ορλεάνη και αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Πέλικανς τις επόμενες μέρες.

Να θυμίσουμε πως το νούμερο ένα του ντραφτ το 2019 δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, έχοντας περάσει την πόρτα του χειρουργείου το περασμένο καλοκαίρι.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με τον εγκυρότατο δημοσιογράφο Σαμς Σαράνια, ο 21χρονος φόργουορντ έχει πάρει το «πράσινο φως» των γιατρών έτσι ώστε να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του, ενώ πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του και στα επίσημα παιχνίδια.

Οι Πέλικανς βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση μετά το All Star Game και την ανταλλαγή που έφερε τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, έχοντας πάρει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και πλησιάζοντας τις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x