NBA

Επέστρεψε δριμύτερος ο Γιάννης, συνέχισαν τις νίκες οι Μπακς

Οι Μπακς πέρασαν άνετα με 123-102 από το Σικάγο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιστρέφει ορεξάτος στην δράση μετά από απουσία δύο αγώνων.

Σαν να μην έλειψε ποτέ... Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε με κέφια μετά από απουσία δύο αγώνων λόγω ενοχλήσεων στη μέση και οδήγησε τους Μπακς σε μια ακόμη νίκη, 123-102 επί των βελτιωμένων εσχάτως Μπουλς μέσα στο Σικάγο.

Ο Greek Freak είχε 23 πόντους με 6/6 βολές, 7/11 δίποντα και 1/3 τρίποντα, καθώς επίσης 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 λάθη. Αγωνίστηκε μόλις για 27 λεπτά μένοντας στον πάγκο στο δεύτερο μισό της τελευταίας περιόδου, καθώς όλα είχαν πλέον κριθεί.

Τα «ελάφια» έγιναν η πρώτη ομάδα που φτάνει τις 30 νίκες (30-5) έχοντας με διαφορά το καλύτερο ρεκόρ όχι μόνο στην Ανατολή, αλλά σε όλο το ΝΒΑ.

Ο Κρις Μίντλετον ήταν ο πρώτος σκόρερ του Μιλγουόκι με 25 πόντους, ενώ ο Έρικ Μπλέντσο επιστρέφοντας μετά από απουσία οκτώ αγώνων είχε 15. Ένα τρίλεπτο στο φινάλε χρησιμοποιήθηκε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχοντας ένα άστοχο τρίποντο.

Από τους Μπουλς, που ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά έχασαν την επαφή τους λόγω του 25-40 στο τρίτο δωδεκάλεπτο, ο Ζακ ΛαΒίν ήταν πρώτος σκόρερ με 19 πόντους αλλά μόλις 7/23 σουτ, ενώ οι Λάουρι Μάρκανεν και Κόμπι Γουάιτ είχαν από 18.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x