NBA

Ο Triple H κάλεσε τον Εμπίντ στη Wrestlemania για να κάνει τον πανηγυρισμό της DX!

Όπως… αναμενόταν, ο Triple H κάλεσε τον Τζοέλ Εμπίντ στη Wrestlemania, που θα γίνει τον Απρίλιο στη Φιλαδέλφεια, για να κάνει τον πανηγυρισμό της θρυλικής DX -για τον οποίο τιμωρήθηκε από το ΝΒΑ!

Κάλεσμα στον Τζοέλ Εμπίντ, προκειμένου να δώσει «παρών» στη Wrestlemania, που θα γίνει τον Απρίλιο (6 και 7 του μήνα) στη Φιλαδέλφεια, απηύθυνε μέσω Χ (πρώην Twitter) o Triple H!

O θρυλικός wrestler, και διευθύνων σύμβουλος του WWE τα τελευταία χρόνια, είδε τον πανηγυρισμό του σταρ των Σίξερς στο παιχνίδι με τους Μπλέιζερς και τον προσκάλεσε στο μεγάλο event. Τη συγκεκριμένη κίνηση, φυσικά, την έκαναν ο Triple H με τον Σον Μάικλς όταν ήταν μαζί στη θρυλική ομάδα της DX.

Η διαφορά, βέβαια, είναι ότι το ΝΒΑ δεν είδε με καλό μάτι τον πανηγυρισμό του Εμπίντ και του επέβαλε πρόστιμο 35 χιλιάδων δολαρίων. Στο WWE δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα και ο Triple H κάλεσε τον Τζοέλ Εμπίντ στη Wrestlemania για να τον κάνει ελεύθερα.

Αναμενόμενο, βέβαια, θα πει κανείς, καθώς οι δυο τους γνωρίζονται καλά. Ο ίδιος ο αθλητής λατρεύει το wrestling, έχει ξανακάνει τη συγκεκριμένη κίνηση, ενώ το καλοκαίρι είχαν μπει μαζί με τον Triple H στο γήπεδο για το Game 1 των Σίξερς με τους Χοκς, με τον 53χρονο, wrestler, να χτυπάει την καμπάνα.

O Jojo απάντησε, πάντως, πως θα ήθελε να είναι Wrestlemania, αλλά δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών», αφού εκείνες τις ημέρες θα βρίσκεται σε Μαϊάμι και Μέμφις για τα ματς με Χιτ και Γκρίζλις.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x