NBA

Εμπίντ: «Θα ευχόμουν να είμαι ποδοσφαιριστής - Αγαπώ το ποδόσφαιρο περισσότερο από το μπάσκετ»

Για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο μίλησε στο podcast "Men in Blazers" ο Τζόελ Εμπίντ.

Τι και αν είναι ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στον πλανήτη, ο Τζόελ Εμπίντ μίλησε για την ιδιαίτερη αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο!

Ο σούπερ σταρ των Φιλαδέλφεια Σίξερς παραχώρησε συνέντευξη στο podcast "Men in Blazers" τονίζοντας πως αγαπάει περισσότερο τον «Βασιλιά των Σπορ» από το μπάσκετ, ενώ πρόσθεσε πως θα ήθελε να είναι ποδοσφαιριστής.

«Το ποδόσφαιρο ήταν η πρώτη μου αγάπη. Για να είμαι ειλικρινής, το αγαπώ περισσότερο από το μπάσκετ. Θα ευχόμουν να είμαι ποδοσφαιριστής», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Βλέπω ποδόσφαιρο γιατί το αγαπώ. Μεγάλωσα παρακολουθώντας το. Μεγάλωσα αγαπώντας το. Νομίζω ότι αγαπώ το ποδόσφαιρο γιατί είναι ένα όνειρο που δεν μπόρεσα ποτέ να πραγματοποιήσω. Θέλω να νιώσω πώς είναι. Θέλω να γίνω μέρος του. Ξέρω πολλά από αυτά τα παιδιά, τους ποδοσφαιριστές. Θα προτιμούσα να είμαι ποδοσφαιριστής παρά μπασκετμπολίστας, τόσο πολύ αγαπώ το ποδόσφαιρο», ενώ τόνισε πως το ποδόσφαιρο είναι μπροστά από τα υπόλοιπα αθλήματα:

«Για μένα, δεν υπάρχει τίποτα κοντά στο ποδόσφαιρο, στο μεγαλύτερο άθλημα στον κόσμο και δεν υπάρχει τίποτα κοντά σε αυτό. Μου αρέσει η έννοια της ομάδας. Στο μπάσκετ, αν έχεις δύο καλούς παίκτες μπορείς, πραγματικά, να κερδίσεις οποιοδήποτε παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο, η ομάδα πρέπει να είναι μαζί, πρέπει να ακολουθούν την ίδια ιδέα. Πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή, γιατί από τη στιγμή που δεν θα το κάνουν, δεν θα κερδίσουν», κλείνοντας:

«Ένα λάθος, όσο καλός και να είσαι επιθετικά, αν η άμυνα δεν είναι αρκετά καλή, δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα», ήταν τα λόγια του Εμπίντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x