NBA

Έλις: «Έμαθα από συμπαίκτη μου στα αποδυτήρια ότι οι Γουόριορς με έκαναν ανταλλαγή!»

Τον τρόπο με τον οποίο έμαθε την ανταλλαγή του από τους Γουόριορς στους Μπακς, το 2012, μοιράστηκε ο Μόντα Έλις.

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προέβη ο Μόντα Έλις.

Τον Μάρτιο του 2012, οι Γουόριορς ολοκλήρωσαν την ανταλλαγή του βετεράνου γκαρντ στους Μπακς, παίρνοντας με τη σειρά τους τον Άντριου Μπόγκουτ. Ωστόσο, υπήρχε μία σημαντική… παράμετρος στο συγκεκριμένο deal και αυτή ήταν ότι άμεσα ενδιαφερόμενος, Μόντα Έλις, δεν γνώριζε ότι μετακομίζει στο Μιλγουόκι!

«Μου ράγισε την καρδιά. Ήταν ένα σημείο που άλλαξε την καριέρα μου. Ένιωσα ότι όφειλαν να με ενημερώσουν για το τι επρόκειτο να συμβεί. Το σημείο που με… σκότωσε, ήταν ότι μόλις είχα μιλήσει μαζί τους (σ.σ. διοίκηση των Γουόριορς), πριν φύγω από το ξενοδοχείο και με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα με έκαναν ανταλλαγή», δήλωσε αρχικά ο Μόντα Έλις στο «Locked on Warriors» και συνέχισε:

«Έφυγα από το ξενοδοχείο και πήγα στο γήπεδο. Μόλις μπήκα στα αποδυτήρια ένας συμπαίκτης μου, ο Ντόμινικ ΜακΓκουάιρ, μου είπε: “Φίλε, μόλις έγινες ανταλλαγή!”. Του απάντησα πως αποκλείεται, καθώς μόλις είχα μιλήσει μαζί τους και μου είπαν ότι δεν θα με κάνουν ανταλλαγή. Στη συνέχεια, με πήρε και με έστρεψε προς την τηλεόραση, όπου στο ESPN ανέφερε πως όντως μόλις είχα γίνει ανταλλαγή».

Για να καταλήξει: «Δεν κάλεσαν τον μάνατζέρ μου, δεν μου είπαν τίποτα. Τίποτα. Απλά ήταν μπερδεμένη η κατάσταση με το πώς το κατάφεραν και με έστειλαν στο Μιλγουόκι και μάλιστα προσπάθησαν να τον κάνουν με τρόπο που να το ρίχνουν πάνω μου. Λες και προσπαθούσαν να μου κάνουν κακό».

Εκείνη την εποχή, η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ έπρεπε να πάρει τη «γενναία» απόφαση, είτε να κρατήσει τον έμπειρο τότε Μόντα Έλις ή να… επενδύσει στον άπειρο τότε και με πολλούς τραυματισμούς, Στεφ Κάρι… Μάλιστα, εκείνη τη σεζόν ο νυν σούπερ σταρ των Γουόριορς έχασε το υπόλοιπο της λόγω τραυματισμού στους αστραγάλους.

Από την άλλη, ο Μόντα Έλις έπαιξε μόλις για μία σεζόν στα «ελάφια», καθώς το 2013 μετακόμισε στο Ντάλας και τους Μάβερικς, με τους οποίους αγωνίστηκε μέχρι το 2015. Στη συνέχεια, πήγε στους Πέισερς, όπου τους υπηρέτησε μέχρι το 2017 και από τότε δεν έχει αγωνιστεί ξανά και σε καμία ομάδα, ενώ σήμερα είναι μόλις 34 ετών…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x