NBA

«Έκρηξη» Μπάρκλεϊ για τους Λέικερς: «Όλοι οι κλόουν στην τηλεόραση μιλάνε καθημερινά για αυτούς»

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ το λιγότερο ευχαριστημένος δεν είναι που οι συνάδελφοί του συζητούν καθημερινά για τους Λέικερς.

«Mύδρους» εξαπέλυσε κατά των Λέικερς, αλλά και των συναδέλφων του ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ στην εκπομπή «Inside The NBA» της Τρίτης.

«Έχουμε όλους τους κλόουν στην τηλεόραση που συζητούν καθημερινά για τους Λέικερς, είναι μια συνωμοσία όλο αυτό. Οι Λέικερς είναι πολύ κακοί και φέτος. Δεν σχολιάζουμε ποτέ καμία ομάδα η οποία είναι 12η στην κατάταξη, έχουμε ασχοληθεί ποτέ με τους Γουίζαρντς ή τους Ρόκετς;» δήλωσε ο Hall of Famer.

Ο Μπάρκλεϊ είναι γνωστό ότι δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή του, ωστόσο οι «λιμνάθρωποι» είναι μια από τις πιο ιστορικές και πιο γνωστές ομάδες του αμερικανικού πρωταθλήματος. Είναι λογικό, λοιπόν, οι δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ να συζητούν αι να σχολιάζουν για την απόδοσή τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Επίσης, έχουν στο ρόστερ τους έναν από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος, ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Αυτή την στιγμή η ομάδα του Ντάρβιν Χαμ βρίσκεται στη 12η θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 11-16. Ο επόμενος αγώνας τους είναι απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς την Παρασκευή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x