NBA

Έκραξε τους Τέιτουμ και Μπράουν ο Σμαρτ: «Δεν δίνουν πάσα!»

Ο Μάρκους Σμαρτ άσκησε δημόσια κριτική στους δύο συμπαίκτες του και σταρ των Σέλτικς μετά την ήττα από τους Μπουλς.

Ο Μάρκους Σμαρτ χωρίς… φίλτρα είπε ακριβώς αυτό που είχε στο μυαλό του μετά την κατάρρευση των Σέλτικς, που παρότι προηγούνταν με 94-75 στα 15 λεπτά πριν το τέλος, ηττήθηκαν με 128-114 από τους Μπουλς στη Βοστώνη. Ο γκαρντ της ομάδας άσκησε δημόσια κριτική στους Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν για έλλειψη ομαδικού πνεύματος.

«Όλες οι ομάδες ξέρουν πως τους δίνουμε την μπάλα και προσαρμόζονται για να τους σταματήσουν. Θέλουν να τους αναγκάσουν να πασάρουν, αλλά εκείνοι δεν θέλουν να πασάρουν. Είναι κάτι που πρέπει να μάθουν. Ακόμη μαθαίνουν. Είμαστε περήφανοι για την πρόοδός τους, αλλά θα πρέπει να κάνουν ένα ακόμη βήμα και να μη δημιουργούν μόνο για τους εαυτούς τους, αλλά και για την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να ανοίγει το γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε να τους βοηθάμε για να κάνουν αυτό που πρέπει ώστε να βοηθήσουν κι αυτοί την ομάδα», τόνισε ο Σμαρτ.

Τέιτουμ και Μπράουν πέτυχαν μαζί 48 πόντους αλλά πήραν 40 από τα 96 σουτ της ομάδας και δεν ήταν ιδιαίτερα αλτρουιστές όταν άρχισε η αντεπίθεση των Μπουλς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x