NBA

Ειλικρινής ο Ντρέιμοντ Γκριν: «Κόστισα πολλά στην ομάδα μου - Χρειαζόμουν ένα διάλειμμα»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν έδωσε συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά την τιμωρία του, μιλώντας για τη δουλειά που έκανε με τον εαυτό του στο διάστημα της απουσίας του.

Μετά από απουσία 12 αγώνων λόγω τιμωρίας για τη γροθιά που έριξε στον Γιουσούφ Νούρκιτς, ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ, κάτι που αναμένεται να γίνει στο ματς των Γουόριορς με τους Πέλικανς (11/01, 3:30 πμ).

Ο Αμερικανός φόργουορντ έδωσε συνέντευξη Τύπου και μίλησε για τη δουλειά που έκανε με τον εαυτό του στον ένα μήνα που έμεινε εκτός δράσης, ενώ παραδέχθηκε πως έκανε κακό στην ομάδα του κι έστειλε μήνυμα για αλλαγή «σελίδας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κόστισα πολλά στην ομάδα μου. Κόστισα πολλά στον οργανισμό. Στην πρώτη μου συνεδρία ο θεράπων ψυχολόγος ήταν ξεκάθαρος: Να μην τις κάνω αν θεωρώ πως είναι αναγκαστικό. Υπήρχε μία στοχευμένη προσέγγιση για τι ακριβώς χρειαζόμουν και ποια είναι τα αίτια που προκαλούν τις εκρήξεις μου.

Ήταν πολύ εύκολο για μένα να ανοιχτώ στον θεραπευτή. Χρειαζόταν να συγκεντρώσω τη σκέψη μου, να επαναπροσδιορίσω τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο να δεις πράγματα όταν βρίσκεσαι μέσα σε αυτό. Δύσκολο να καταλάβεις τι είναι απαραίτητο.

Το μπάσκετ ήταν το λιγότερο σημαντικό πράγμα για μένα. Χρειαζόμουν ένα διάλειμμα. Μία από τις καλύτερες στιγμές ήταν ότι δεν χρειαζόταν να ξυπνάω κάθε μέρα και να πω: Οκ, πρέπει να πάω να δουλέψω. Όταν ένιωσα έτοιμος να προπονηθώ ξανά, ήταν από μόνο του θεραπευτικό.

Είχα το χρόνο να το κάνω και όχι επειδή μου επιβλήθηκε. Έπρεπε να βρεθώ σε ένα "καλύτερο μέρος" για το μυαλό μου, να επιτρέψω στη διαδικασία να το πετύχει αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x