NBA

Έντουαρντς: «Θέλω να φτάσω τον Τζόρνταν»

Tην πολύ μεγάλη φιλοδοξία του να φτάσει στο επίπεδο του Μάικλ Τζόρνταν εξέφρασε ο Άντονι Έντουαρντς σε συνέντευξη που έδωσε μετά το τέλος της σεζόν για τους Τίμπεργουλβς.

Μπορεί οι Τίμπεργουλβς να αποκλείστηκαν νωρίς στα playoffs από τους Νάγκετς, ωστόσο μπορούν να αισθάνονται πολύ αισιόδοξοι για την πρόοδο του Άντονι Έντουαρντς.

Ο «Ant-Man» έκανε καταπληκτική σεζόν και ειδικά στην postseason ήταν ασταμάτητος με 31,6 πόντους ανά παιχνίδι, δικαιώνοντας την ομάδα της Μινεσότα για την επιλογή της να τον αποκτήσει στο νο.1 του draft πριν από 3 χρόνια.

Ο ίδιος ο Έντουαρντς, μιλώντας στο «Star Tribune» μετά το τέλος της σεζόν για τους Τίμπεργουλβς, εξέφρασε τις τεράστιες φιλοδοξίες του, τονίζοντας πως στοχεύει να φτάσει στο επίπεδο του Μάικλ Τζόρνταν.

«Κυνηγάω τον Μάικλ Τζόρνταν, εννοείται. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά τον κυνηγάω», δήλωσε συγκεκριμένα ο 21χρονος.

Στη συνέχεια, ο Έντουαρντς μίλησε και για τον Ρούντι Γκομπέρ, που αποκτήθηκε μέσω blockbuster ανταλλαγής το περασμένο καλοκαίρι όμως έκτοτε έχει δεχθεί έντονη κριτική από τους φίλους των Τίμπεργουλβς. «Φίλε, αγαπώ τον Ρούντι. Εγώ και ο Ρούντι είχαμε μεγάλη κατανόηση. Μιλάμε όλη την ώρα και νομίζω ότι μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος στο να πιάσει την μπάλα και να βάζει τα χουκ. Του λέω συνέχεια, πράγματα όπως "Ρούντι, θα σου πετάξω την μπάλα κάθε φορά. Θέλω να καρφώσεις πάνω από κάποιον". Αυτό το καλοκαίρι θα βρεθούμε και θα το δουλέψουμε».

Τέλος, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αναφέρθηκε στο γεγονός πως στοχεύει να προπονηθεί μαζί με τον Γκομπέρ στη Γαλλία το ερχόμενο καλοκαίρι. «Ο Ρούντι θα πληρώσει για όλα, πήρε όλα τα λεφτά», δήλωσε με χιούμορ ο Αμερικανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x