NBA

Έντουαρντς για την ανταλλαγή του Τάουνς: «Πονάει που δεν είναι εδώ ο αδερφός μου, αλλά έτσι είναι η λίγκα»

Για το ξαφνικό και... αναπάντεχο trade του Καρλ Άντονι Τάουνς, μίλησε μεταξύ άλλων στη Media Day των Τίμπεργουλβς ο Άντονι Έντουαρντς.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ, οι Νιου Γιορκ Νικς ενεργοποίησαν μια τεράστια «βόμβα», αποκτώντας μέσω trade από τους Τίμπεργουλβς τον Καρλ Άντονι Τάουνς!


Μετά από 9 χρόνια στη Μινεσότα, ο «KAT» αναγκάστηκε να μετακομίσει στο «Μεγάλο Μήλο», συνθέτοντας εκεί μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα στο πλευρό των Μπράνσον, Μπρίτζες και Όου Τζι Ανουνόμπι!


Για το ξαφνικό και... αναπάντεχο αυτό trade μίλησε ο καλός φίλος και επί χρόνια συμπαίκτης του στους «λύκους», Άντονι Έντουαρντς, ο οποίος στο πλαίσιο της Media Day τόνισε πως τον «πονά» η απουσία του Τάουνς, αλλά έτσι λειτουργεία πια η λίγκα.




«Σίγουρα πονάει που δεν είναι εδώ ο αδερφός μου ο Τάουνς. Αλλά ξέρω ότι λειτουργεί η λίγκα. Πρέπει να προχωρήσουμε όμως. Είμαι έτοιμος προκειμένου να βρούμε άκρη όσο πιο γρήγορα γίνεται και να τα πάμε ακόμα καλύτερα από πέρυσι όσο πιο . Είναι λίγο περίεργο να μιλάω για αυτό γιατί μόλις έγινε η ανταλλαγή. Αυτός είναι ο άνθρωπος μου. Δεν ζήσαμε μόνο μια ή δύο καταστάσεις μαζί, αλλά πολλές παραπάνω. Ήμασταν σαν ένα και έπαιζε ο ένας για τον άλλον. Πάντα θα χαίρομαι για αυτόν. Χαίρομαι που είμαι εδώ αλλά λυπάμαι που δεν είμαστε μαζί πλέον».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x