NBA

Ο Βούκσεβιτς ήταν στα Draft Combine του ΝΒΑ και ο Ομπράντοβιτς... δεν είχε ιδέα!

Ο 20χρονος σέντερ της Παρτίζαν βρίσκεται στις ΗΠΑ για να συμμετάσχει στο Draft Combine του ΝΒΑ, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να δηλώνει μετά την ήττα από τη Στουντένσκι πως δεν το γνώριζε!

Θύμα τεράστιας έκπληξης έπεσε η Παρτίζαν στο πρώτο της παιχνίδι στα playoffs της Αδριατικής Λίγκας, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα 84-83 από την Στουντέντσκι.

Απών για την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από την χθεσινή αναμέτρηση ήταν ο Τρίσταν Βούκσεβιτς, με τον 20χρονο σέντερ να παίρνει ειδική άδεια από τη διοίκηση του συλλόγου με σκοπό να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ώστε να συμμετάσχει στο Draft Combine του ΝΒΑ!

Παρ' όλα αυτά, ο 63χρονος προπονητής της Παρτίζαν δεν γνώριζε τον λόγο για τον οποίο απουσίαζε ο νεαρός Σέρβος, τονίζοντας χαρακτηριστικά μετά το τέλος του ματς: «Τι να σας πω... Είναι στις ΗΠΑ. Που ακριβώς; Δεν έχω ιδέα. Πήρε άδεια από την ομάδα και έφυγε, μόνο αυτό γνωρίζω...»!

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς πάντως, βρέθηκε στο Σικάγο ώστε να λάβει μέρος σε προπονήσεις της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη, ενόψει φυσικά και των επερχόμενων drafts, στα οποία έχει δηλώσει συμμετοχή εδώ και μερικές εβδομάδες, ελπίζοντας να πείσει τους οργανισμούς του ΝΒΑ και να βρεθεί ψηλά στις επιλογές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x