NBA

Κινγκς: Οι καλύτερες στιγμές του Σάσα Βεζένκοφ στην preseason του ΝΒΑ!

Με την ολοκλήρωση της φετινής preseason, οι Σακραμέντο Κινγκς δημοσίευσαν ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Σάσα Βεζένκοφ από τα πέντε φιλικά παιχνίδια των «βασιλιάδων»!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/10), οι Σακραμέντο Κινγκς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη φετινή preseason του ΝΒΑ, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 116-113 των Τζαζ.

Απέναντι στην ομάδα της Γιούτα, ο Σάσα Βεζένκοφ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα των «βασιλιάδων» σε αυτά τα πέντε φιλικά προετοιμασίας πριν την έναρξη της regular season, με τον πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 13 πόντους (3/8τρ.) και 6 ριμπάουντ, ξεκινώντας για δεύτερη φορά στη βασική πεντάδα!

Μετά και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στην preseason, οι Κινγκς, δημοσίευσαν ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Βεζένκοφ από αυτά τα πέντε φιλικά, στα οποία ο MVP της περσινής Ευρωλίγκας κατέγραψε 6,5 πόντους, 4,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, σουτάροντας με 28% από το τρίποντο (6/22 σουτ) σε αυτή την πρώτη του «γεύση» από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x