NBA

Ενθουσιασμένος με Βεζένκοφ ο Μπράουν: «Δεν έπαιξε για 1,5 παιχνίδι, τον βάλαμε και πέτυχε 2 μεγάλα τρίποντα»

O Μάικ Μπράουν αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοφ, τονίζοντας πως παρά την απουσία του από το ροτέισιον στα προηγούμενα παιχνίδια, ήταν εξαιρετικός όταν μπήκε στο παρκέ και έβαλε μεγάλα σουτ.

Οι Σακραμέντο Κινγκς επικράτησαν 105-98 των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τον Σάσα Βεζένκοφ να πατάει στο παρκέ σε αυτό το ματς για περίπου οκτώ λεπτά, μετά το DNP στο προηγούμενο παιχνίδι.

Ο προπονητής των «βασιλιάδων», Μάικ Μπράουν, αποθέωσε μετά την αναμέτρηση τον Βούλγαρο φόργουορντ, επισημαίνοντας πως μετά από 1,5 παιχνίδι που έμεινε εκτός ροτέισιον, ήταν εκεί όταν χρειάστηκε κι έβαλε δύο μεγάλα σουτ στην τέταρτη περίοδο.

«Πήραμε πράγματα από πολλά παιδιά. Ο Σάσα ας πούμε δεν είχε παίξει για 1.5 παιχνίδι, τον ρίξαμε στο παρκέ και έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα για εμάς. Αυτό ήταν τεράστιο, μας έδωσε πράγματα σήμερα», ανέφερε συγκεκριμένα ο κόουτς των Κινγκς για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε πως στο διάστημα της παρουσίας του ο Βεζένκοφ πέτυχε 6 πόντους ευστοχώντας σε 2 από τα 3 τρίποντα που επιχείρησε, ενώ είχε 1 κλέψιμο και «κατέβασε» 1 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x