NBA

«Θα επέλεγα τον Λάιλς, αν και δεν ξέρω ποιος είναι»: Επικά σχόλια σε poll για Βεζένκοφ και Κινγκς!

Ένας δημοσιογράφος που καταπιάνεται με το ρεπορτάζ των Σακραμέντο Κινγκς δημιούργησε poll με Λάιλς και Βεζένκοφ, με οπαδούς του Ολυμπιακού να... εισβάλλουν και κάνουν επικά σχόλια!

Η παραμονή ή όχι του Σάσα Βεζένκοφ ταλανίζει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που θα ήθελαν να δουν τον 28χρονο φόργουορντ να παραμένει στο ρόστερ των νταμπλούχων και να μην πηγαίνει στο ΝΒΑ για χάρη των Σακραμέντο Κινγκς.

Την ίδια ώρα, οι οπαδοί των Κινγκς περιμένουν τις εξελίξεις, με τον δημοσιογράφο Κάμερον Σαλέρνο να δημιουργεί και σχετικό poll στο Twitter.

Ο ρεπόρτερ του CBS Sports ρώτησε τους φίλους της ομάδας του Σακραμέντο αν προτιμούν την παραμονή του Τρέι Λάιλς ή την έλευση του MVP της Euroleague, με φιλάθλους των Πειραιωτών να... εισβάλλουν στην ψηφοφορία και να βγάζουν δαγκωτό τον Αμερικανό με 69%!

Πολλοί μάλιστα εξήγησαν την ψήφο τους με επικά χιουμοριστικά σχόλια, ένα εκ των οποίων αναφέρει πως «θα επέλεγα τον Λάιλς, αν και δεν ξέρω ποιος είναι. Ας είμαστε ρεαλιστές παιδιά, δεν μπορείς να πάρεις το πρωτάθλημα του ΝΒΑ με κάποιον που λέγεται Σάσα. Για την ακρίβεια, εγώ θα πλήρωνα τον Βεζένκοφ πέντε εκατομμύρια τον χρόνο τουλάχιστον, για να είμαι βέβαιος πως θα μείνει στην Ευρώπη».

Αλλού διαβάζει κανείς πως «ο Σάσα είναι Βούλγαρος, ξέρετε πολλούς καλούς Βούλγαρους μπασκετμπολίστες;», με μερικούς ανυποψίαστους οπαδούς των Κινγκς να αναρωτιούνται πώς γίνεται κάποιοι να είναι τόσο σίγουροι για την ανωτερότητα του Λάιλς!

Πού να ήξεραν πως πρόκειται για φιλάθλους των Πειραιωτών, που πασχίζουν με κάθε τρόπο -και με αρκετό χιούμορ στην προκειμένη περίπτωση- να πιέσουν τον Βεζένκοφ να συνεχίσει με την ερυθρόλευκη φανέλα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x