NBA

Αποχαιρέτησε τους Σακραμέντο Κινγκς ο Βεζένκοβ: «Ανυπομονώ για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον»

Το δικό του «ευχαριστώ» στους Σακραμέντο Κινγκς φρόντισε να πει, μέσω των social media, ο Σάσα Βεζένκοβ ενώ παράλληλα δήλωσε ανυπόμονος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, με τους Τορόντο Ράπτορς.

Ο Σάσα Βεζένκοβ, αποτελεί παρελθόν από τους Σακραμέντο Κινγκς εδώ και κάποιες ώρες, έχοντας ενταχθεί πλέον στο δυναμικό των Τορόντο Ράπτορς μέσω trade.

Ο Βούλγαρος πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, λοιπόν, θέλησε να ευχαριστήσει τους «βασιλιάδες» για όλα όσα του πρόσφεραν στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ.

Ανεβάζοντας μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram με φωτογραφίες από διάφορες στιγμές αλλά και ένα σχετικό μήνυμα...

«Το να παίξω την παρθενική μου σεζόν με τους Σακραμέντο Κινγκς υπήρξε μία τρομερή και μοναδική εμπειρία. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και για όλη την υποστήριξη που έλαβα από όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους που με υποδέχτηκαν από την πρώτη ημέρα. Θα λατρεύω τις καλές στιγμές και ανυπομονώ για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον», ανέφερε σε αυτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x