NBA

Ο Εμπίντ φώναζε στους Νετς «Τώρα σπίτια σας»-Αρπάχτηκε ο Ντουράντ

Επεισοδιακό το φινάλε ανάμεσα σε Εμπίντ και Ντουράντ μετά τη νίκη των Σίξερς στο Μπρούκλιν.

Μόνο… ευχές δεν αντάλλαξαν Τζοέλ Εμπίντ και Κέβιν Ντουράντ στο φινάλε της αναμέτρησης των Σίξερς με τους Νετς στο Μπρούκλιν. Ο Καμερουνέζος σέντερ με ένα γκολ-φάουλ στα 15,3’’ πριν το τέλος «καθάρισε» το ματς για τους φιλοξενούμενους (102-110) και άρχισε το trash talking στον KD που φυσικά δεν άφησε αναπάντητες τις προκλήσεις.

Ο Εμπίντ μετά τη λήξη του αγώνα συνέχισε τα… δικά του φωνάζοντας στους γηπεδούχους «Τώρα σπίτια σας!», κάτι που προκάλεσε το ειρωνικό χαμόγελο του Ντουράντ, ο οποίος είχε φερθεί ανάλογα στην προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων.

Πάντως οι δύο σούπερ σταρ δεν έδειξαν να κρατούν κακία ο ένας στον άλλο. «Ουσιαστικά ανταπέδωσα τη χειρονομία. Σέβομαι τον Κέβιν και τους Νετς, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ανατολή. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός ανάμεσά μας. Έχω ξαναπεί πως αν υπάρχει ένας παίκτης που έχει το ίδιο ταλέντο με μένα ή και μεγαλύτερο, αυτός είναι ο KD», τόνισε ο Εμπίντ που είχε 34 πόντους και 7 ριμπάουντ.

«Αν μας βλέπετε να παίζουμε, είναι έτσι σε κάθε μας συνάντηση. Ακόμη και στο All Star Game. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, αλλά υπάρχει πάντα η φλόγα του ανταγωνισμού που βγαίνει στην επιφάνεια. Μου αρέσει αυτός ο ανταγωνισμός, γιατί μόνο καλύτερο μπορεί να σε κάνει», ανέφερε με τη σειρά του ο άσος των Νετς που είχε 33 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x