NBA

Ανυπόμονος ο Γουόλ: «Μόλις επιστρέψω θα είμαι καλύτερος από πριν!»

Δεν μπορεί να περιμένει την επιστροφή στη δράση ο γκαρντ των Γουίζαρντς, Τζον Γουόλ.

Ανυπόμονος εμφανίστηκε ο Τζον Γουόλ στη συζήτηση που είχε με τον Ματ Μπαρνς και τον Στίφεν Τζάκσον στο σόου «All the smoke».

Ο γκαρντ των Γουίζαρντς, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τον Δεκέμβριο του 2018 και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του από το σοβαρό τραυματισμό του, δήλωσε ότι περιμένει πώς και πώς να επιστρέψει στη δράση.

«Να ξέρετε ότι κρατάω τις σημειώσεις μου και θα κάνω τις αναφορές μου όταν ξεκινήσει η επόμενη σεζόν. Δεν μπορώ να περιμένω να δω τους συμπαίκτες μου. Να δω τι μπορώ να κάνω εγώ. Θα είμαι καλύτερος από πριν. Κι αυτό είναι το… τρομακτικό! Για σχεδόν 5 χρόνια έπαιζα με δύο οστά στο γόνατο και στον αστράγαλο. Ο κόσμος δεν το ξέρει αυτό. Δεν έχουν δει ακόμα τον καλύτερο Τζον Γουόλ. Έχουν δει μόνο ένα κομμάτι του», τόνισε σχετικά.

Παράλληλα είπε και μια ιστορία με τον Κόμπι Μπράιαντ: «Η καλύτερη μου ιστορία με τον ΚόμπΙ ήταν τη σεζόν που ήμουν ρούκι. Θα πηγαίναμε να παίξουμε εναντίον τους στο Λος Άντζελες και ήμουν τρομερά αγχωμένος που θα έπαιζα κόντρα στον Κόμπι. Τότε είχα για συμπαίκτη τον Γκίλμπερτ Αρίνας, ο οποίος είχε εμφανιστεί φορώντας κάτι παπούτσια Dolce&Gabbana. Δεν είχαν ούτε λουριά, ούτε κορδόνια. Ήταν κάτι πολύ περίεργα παπούτσια. Οπότε άρχισα να σκέφτομαι πως θα αντιμετωπίσω τον Κόμπε, έχοντας ως συμπαίκτη κάποιον που δεν τον νοιάζει τίποτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x