NBA

Επιστρέφει ο Ντρέιμοντ Γκριν

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν «πληρώσει» την απώλεια του Ντρέιμοντ Γκριν. Ο Αμερικανός φόργουορντ όπως ανακοίνωσε, γυρίζει εντός ολίγων ημερών.

Στους τελευταίους δύο μήνες εμφανέστατα οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος δεν... πολεμάνε όπως πρωτύτερα και η απουσία του Ντρέιμοντ Γκριν λόγω κάποιων ενοχλήσεων που αντιμετώπιζε στη μέση έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Σε αυτό το διάστημα οι «πολεμιστές» παρουσιάζονται νωθροί και με έλλειψή εκρηκτικότητας ώστε να διεκδικήσουν τη κορυφή της δυτικής περιφέρειας.

Ο Γκριν μέσω του προσωπικού του podcast, ανακοίνωσε πως στις 15 Ιανουάριου κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα δώσει το «παρών» και σίγουρα θα βοηθήσει τους συμπαίκτες και παράλληλα τον οργανισμό να ανακάμψει ενόψει της συνέχειας.

Ο Γκριν φέτος σε 34 αγώνες σκοράρει 7,9 πόντους, κατεβάζει 7,6 ριμπάουντ και μοιράζει 7,4 τελικές πάσες. Ο τρεις φορές πρωταθλητής κόσμου αναμφισβήτητα αποτελεί ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες του οργανισμού και αποτελεί τον κύριο πλέιμεϊκέρ στα σχέδια του Στιβ Κερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x