NBA

Αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας η διαδικασία της λοταρίας του φετινού ντραφτ στο ΝΒΑ!

Το ΝΒΑ αποφάσισε να αναβάλει μέχρι νεωτέρας τη λοταρία και τη διαδικασία μετρήσεων των υποψηφίων του ντραφτ, που ήταν προγραμματισμένες για τον Μάιο στο Σικάγο.

Ήταν αναμενόμενο και πλέον είναι οριστικό!

Η έξαρση του κορωνοϊού ανάγκασε το ΝΒΑ να αποφασίσει τη μέχρι νεωτέρας αναβολή της πρώτης φάσης του φετινού ντραφτ, που ήταν προγραμματισμένη για τα τέλη Μαΐου στο Σικάγο.

Συγκεκριμένα, η λίγκα ανέβαλε τα Draft Lottery και Draft Combine, όπου το πρώτο είναι η διαδικασία, μέσω της οποίας οι ομάδες μαθαίνουν σε τι νούμερα επιλέγουν παίκτες και το δεύτερο έχει να κάνει με τις μετρήσεις των υποψηφίων.

Από ‘κει και πέρα, μένει να φανεί και το πότε θα μεταφερθεί η τελική φάση του ντραφτ, δηλαδή η επιλογή των παικτών από τις ομάδες, που ήταν προγραμματισμένη για τα τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τις ΗΠΑ, η διαδικασία αυτή εκτιμάται πως θα διεξαχθεί τον Αύγουστο και έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Γιώργος Καλαϊτζάκης (Παναθηναϊκός), Νίκος Ρογκαβόπουλος (ΑΕΚ) και Αλεξέι Ποκουσέφσκι (Ολυμπιακός).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x