NBA

«Αν πάρουν το Νο.1 στο ντραφτ οι Νικς, μπορεί να το ανταλλάξουν με τον Άντονι Ντέιβις»

Διατεθειμένοι να «θυσιάσουν» την επιλογή του ντραφτ τους, ακόμη και το νούμερο «1» εάν τους κληρωθεί, για τον Άντονι Ντέιβις, φέρονται να είναι οι Νικς!

Οι Νικς μπαίνουν στη λοταρία του ντραφτ, έχοντας αρκετές πιθανότητες να τους κληρωθεί η επιλογή του νούμερο «1», το οποίο πιθανότατα θα είναι ο Ζάιον Γουίλιαμσον, που έκανε «παπάδες» φέτος με το κολέγιο του Ντιουκ και θεωρείται ως το επόμενο μεγάλο αστέρι του ΝΒΑ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Shams Charania, η ομάδα της Νέας Υόρκης είναι διατεθειμένη να «θυσιάσει» την –θεωρητικά- καλύτερη επιλογή στο ντραφτ και να την περιλάβει στο «πακέτο» ανταλλαγής για τον Άντονι Ντέιβις!

Όπως ανέφερε ο Αμερικανός δημοσιογράφος, οι Νικς προτίθενται να δώσουν τον Γουίλιαμσον και τον Νοξ στους Πέλικανς, για να κάνουν δικό τους τον Άντονι Ντέιβις.

«Μου είπαν πως εάν οι Νικς πάρουν το Νο. 1 στο ντραφτ, τότε θα επικεντρωθούν στην απόκτηση του Άντονι Ντέιβις», δήλωσε αρχικά ο Shams Charania και πρόσθεσε: «Πιθανότατα δεν υπάρχει άλλη ομάδα αυτή την στιγμή στη λίγκα, που να έχει καλύτερα ανταλλάγματα από τους Νικς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x