NBA

Αϊζέια Τόμας: «Μετάνιωσα που δεν δώσαμε το χέρι στους Μπουλς. Ίσως μου στοίχισε την Dream Team»

Ο θρύλος των Πίστονς παρουσιάστηκε μετανιωμένος.

Η δεύτερη… παρτίδα του Last Dance αφιέρωσε πολύ χρόνο στην κόντρα των Μπουλς με τους Πίστονς. Η απόφαση των Bad Boys να φύγουν επιδεικτικά από το γήπεδο 7,9’’ πριν το τέλος του τέταρτου τελικού της Ανατολής το 1991, όταν οι «ταύροι» τους είχαν… καθαρίσει με 4-0, σχολιάστηκε ακόμη και σχεδόν 30 χρόνια μετά με αρνητικό τρόπο. Ο Αϊζέια Τόμας έδειξε να έχει μετανιώσει.

«Ήμασταν η ομάδα που έφευγε και οι Μπουλς του Τζόρνταν αυτή που ερχόταν. Σε αυτές τις περιπτώσεις έχεις κάποια συναισθήματα, ειδικά όταν είσαι πρωταθλητής. Βλέποντας μετά από χρόνια ξανά τα γεγονότα, αν είχα την ευκαιρία να το ξανασκεφτώ, θα είχα πάρει άλλη απόφαση. Πλήρωσα ακριβά την απόφαση αυτή. Δώσαμε στον κόσμο την εντύπωση ότι είμαστε κάτι διαφορετικό και αυτό ήταν ατυχές», τόνισε ο θρύλος των Πίστονς.

Η κόντρα με τους Μπουλς και τον Τζόρνταν, ο οποίος παραδέχεται ότι τους… σιχαίνεται ακόμη και σήμερα, ήταν η αιτία που ο Air έθεσε βέτο για την παρουσία του στην πρώτη Dream Team να μη βρίσκεται στο ρόστερ ο Αϊζέια Τόμας. «Πίστευα πως έπρεπε να ήμουν σε αυτή τη Dream Team, αλλά δεν ήμουν. Αυτό με πλήγωσε και αν αυτό οφειλόταν σε μια έκρηξη συναισθημάτων και επειδή δεν έδωσα το χέρι σε κάποιον, είμαι ακόμη πιο απογοητευμένος από την ημέρα που έμαθα πως δεν με έχουν επιλέξει», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x