NBA

Άγαλμα θα στήσουν οι Μαιάμι Χιτ για το Ντουέιν Γουέιντ

Τεράστια τιμή για το «Flash», με τον Πατ Ράιλι να ανακοινώνει ότι θα του αφιερώσουν μνημείο έξω από το Kaseya Center.

Πρώτος παίκτης στην ιστορία των Μαιάμι Χιτ που θα τιμηθεί με άγαλμα θα γίνει ο Ντουέιν Γουέιντ σε μία τελετή που θα λάβει χώρα το φθινόπωρο.

Το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου είχε χαρακτήρα γιορτής για τους Μαιάμι Χιτ που ήθελαν να την αφιερώσουν στο «Flash» για την είσοδό του στο Hall of Fame.

Στο ημίχρονο του αγώνα με τους Χόρνετς, ο Γουέιντ πήρε θέση στο κέντρο του παρκέ για μία μικρή συνέντευξη με το Τζέισον Τζάκσον.

Στην συνέχεια, η ραδιοφωνική φωνή των Χιτ παρουσίασε τον πρόεδρο, Πατ Ράιλι, που εμφανίστηκε με μια bobblehead φιγούρα του Γουέιντ στο χέρι λέγοντάς του πως σκοπεύουν να στήσουν άγαλμα ύψους 2 μέτρων και 43 εκατοστών για χάρη του έξω από το Kaseya Center.



Η συγκίνηση ήταν μεγάλη με το κοινό να ξεσηκώνεται για το Γουέιντ και τον πάγκο του Μαιάμι να τον συγχαίρει και τον ίδιο να δείχνει ότι δεν ξεχνά τα μυστικά της πορτοκαλής θεάς.





«Πρέπει να τιμήσουμε και να γιορτάσουμε τον κορυφαίο παίκτη των Χιτ. Μου αρέσει όταν βρίσκεται στο γήπεδο. Θέλω οι παίκτες μας να δουν το μεγαλείο του και γιατί πρέπει να γιορτάζεται αυτό το μεγαλείο» ήταν τα λόγια του προπονητή του Μαιάμι, Έρικ Σπόλστρα. Η γιορτή δεν σταμάτησε εκεί, με το DJ Khaled να αναλαμβάνει δράση με τη συμμετοχή του τρεις φορές πρωταθλητή και τιμώμενου προσώπου Γουέιντ.



Το έργο έχει ανατεθεί στους Όμρι Αμράνι και Όσκαρ Λεόν του «Fine Art Studio Rotblatt Amrany». Τα έργα του Αμράνι συμπεριλαμβάνουν το εμβληματικό «Michael Jordan Spirit» στο Σικάγο, καθώς και τα αγάλματα των Σακίλ Ο’Νιλ, Ντιρκ Νοβίτσκι και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ μεταξύ πολλών άλλων.

Επιμέλεια: Μάκης Θεοτοκάτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x