NBA

Αντετοκούνμπο: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την νίκη θρίλερ στην παράταση απέναντι στους Ράπτορς αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο ήταν το συγκεκριμένο ματς αλλά και στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του στο τέλος.

Εξαιρετικός ήταν για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην νίκη των Μπακς απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς στην παράταση με 104-101. Ο Έλληνας σούπερ σταρ, τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους, 21 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Υπενθυμίζεται, ότι το Τορόντο παραλίγο να «κλέψει» την νίκη αφού ανέτρεψε διαφορά 21 πόντων 3:50 πριν το τέλος.

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το σκορ ήταν πολύ χαμηλό στο πρώτο μέρος. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλή άμυνα. Στα τρία λεπτά για το τέλος ήμασταν μπροστά με 21 πόντους, αλλά κατάφεραν να μας φτάσουν με 4-5 τρίποντα. Στο τέλος της ημέρας όμως είναι καλό που κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, εκτελέσαμε όπως έπρεπε στην παράταση και κερδίσαμε το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο «Greek Freak».

«Το σώμα σου είναι κουρασμένο, είναι περισσότερο νοητικό το θέμα βέβαια παρά σωματικό. Αλλά όταν μπορώ να βγω εκεί έξω και να κάνω τη δουλειά μου σωστά σε back-to-back παιχνίδια πάντα αισθάνομαι καλά. Καταλαβαίνω το παιχνίδι καλύτερα. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή και την αποδέχομαι. Ξέρω ότι η ομάδα θέλει να είμαι σπουδαίος και κάνω ό,τι μπορώ εκεί έξω για να κερδίζουμε», τόνισε ο 28χρονος άσος.

Τα «ελάφια» βρίσκονται πλέον στην δεύτερη θέση της Ανατολικής περιφέρειας, μία νίκη μακριά από τους πρωτοπόρους Σέλτικς. Η επόμενη αναμέτρηση του Μιλγουόκι είναι την Παρασκευή στο Fiserv Forum απέναντι στους ουραγούς Χόρνετς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x