NBA

Αντετοκούνμπο: «Είχαμε και 7-0 σερί νικών αλλά δεν πήραμε τίτλο»

Στις δηλώσεις του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε στο αήττητο σερί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα από τους Μπακς που όμως δεν σημαίνει τίποτα…

Να μην επηρεαστούν από το αήττητο σερί το οποίο τρέχουν μέχρι τώρα οι Μπακς στο νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Αυτό επεσήμανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί των Νικς έχοντας ως παράδειγμα το γεγονός πως και την σεζόν 2018-19 τα «ελάφια» είχαν ξεκινήσει με 7-0 αλλά τελικά έμειναν χωρίς τίτλο.

«Λέει πολλά, έχουμε πολύ καλή ομάδα αλλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Θυμάμαι το 2018-19 που είχαμε 7-0 στο ξεκίνημα αλλά δεν κερδίσαμε τον τίτλο. Έχουμε καλή ομάδα, παίζουμε καλά, έχουμε παίκτες μεγάλων αγώνων. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να κερδίζουμε με περισσότερη ευκολία, να βελτιωθούμε, μόλις γυρίσουν και οι τραυματίες μας, να συνεχίσουμε να χτίζουμε τη χημεία», ήταν τα λόγια του Έλληνα άσου σε μια προσπάθεια να κρατήσει χαμηλά τη… μπάλα για την ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Για τη νίκη επί τους Νικς:

«Σίγουρα πρέπει να παίξουμε άμυνα, στο φινάλε της ημέρας το καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο για τους αντιπάλους μας να σκοράρουν. Δεν έχει να κάνει με το αν τα σουτ μας μπαίνουν, αν παίξουμε άμυνα είμαστε σε πολύ καλή θέση. Απέναντι στη Φιλαδέλφεια σκοράραμε 90 αλλά δεχτήκαμε 88.
Έχουμε τα μέσα για να αμυνθούμε, αν πιστέψουμε ότι θα κερδίζουμε από την επίθεση σκοράροντας 120 πόντους, ίσως μπορούμε αλλά δε θα είναι σταθερό. Ήμουν μέρος μίας τέτοιας ομάδας το 2019-20, τους κερδίζαμε όλους με διαφορές 12-15 πόντων αλλά στο φινάλε παίζει ρόλο ποιος θα σταματήσει τον αντίπαλο, ποιος θα βουτήξει, ποιος θα πάρει τις 50-50 μπάλες. Αυτοί είμαστε, αυτή είναι η ταυτότητά μας. Τις νύχτες που δε θα σκοράρουμε πρέπει να παίζουμε άμυνα. Κάποιες φορές δε βάζουμε τα σουτ αλλά συνεχίζουμε να παίζουμε εξαιρετική άμυνα και αυτό το λατρεύω στην ομάδα».

Για το αήττητο ξεκίνημα:
«Λέει πολλά, έχουμε πολύ καλή ομάδα αλλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Θυμάμαι το 2018-19 που είχαμε 7-0 στο ξεκίνημα αλλά δεν κερδίσαμε τον τίτλο. Έχουμε καλή ομάδα, παίζουμε καλά, έχουμε παίκτες μεγάλων αγώνων. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να κερδίζουμε με περισσότερη ευκολία, να βελτιωθούμε, μόλις γυρίσουν και οι τραυματίες μας, να συνεχίσουμε να χτίζουμε τη χημεία».

Για τις εμφανίσεις:
«Τις λατρεύω, είναι οι αγαπημένες μου και μετά από αυτές έρχονται οι κρεμ που είχαμε πριν μερικά χρόνια. Τις λατρεύω και θα τις πάρω μαζί μου να τις κάνω κάδρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x