NBA

Άνταμ Σίλβερ για την συνάντηση με τον Ίρβινγκ: «Είχαμε μια άμεση και ειλικρινή συζήτηση»

Ο Άνταμ Σίλβερ δήλωσε πως η συνάντηση του με τον Κάιρι Ίρβινγκ κύλησε ομαλά.

Το τετ-α-τετ του Άνταμ Σίλβερ με τον Κάιρι Ίρβινγκ κύλησε ομαλά σύμφωνα με τον κομισάριο του ΝΒΑ. Ο Σίλβερ επίσης δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι ο Ίρβινγκ προωθεί τον αντισημιτισμό.

«Είχαμε μια άμεση και ειλικρινής συζήτηση. Γνωρίζω τον Κάιρι εδώ και δέκα χρόνια πλέον, και δεν τον έχω ακούσει ποτέ να προωθεί τον αντισημιτισμό ή γενικά να προσβάλλει κάποια άλλη φυλή. Ωστόσο, η δημοσίευση αυτή στεναχώρησε πολύ κόσμο. Οπότε, θεωρώ ότι η αποβολή του ήταν ορθή και επίσης η απόφαση μπορούσε να έχει παρθεί πιο γρήγορα», δήλωσε αρχικά σε συνέντευξη του στην εφημερίδα New York Times ο κομισάριος του ΝΒΑ.

Επιπρόσθετα, οι Νετς έχουν επιβάλλει άλλα έξι βήματα τα οποία πρέπει να ακολουθήσει ο Ίρβινγκ έτσι ώστε να επιστρέψει στο ενεργό ρόστερ του Μπρούκλιν. Ένα από αυτά είναι ότι πρέπει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να παρακολουθήσει πρόγραμμα εκπαίδευσης ευαισθησίας.

«Θεωρώ πως η τιμωρία των Νετς ήταν ορθή και δίκαιη, δεν γινόταν να συνεχίσουν την συνεργασία τους εάν δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ελπίζω ο Κάιρι να μετάνιωσε για τις πράξεις του και η συγγνώμη που ειπώθηκε από τον ίδιο να ήταν αυθεντική», τόνισε ο 60χρονος.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x