NBA

Άνταμ Σίλβερ για Ίρβινγκ: «Είμαι απογοητευμένος που δεν έχει απολογηθεί»

Ο Άνταμ Σίλβερ δήλωσε απογοητευμένος από τον Καϊρί Ίρβινγκ για την υπόθεση της προώθησης αντισημιτικών μηνυμάτων μέσω του τουίτ που προκάλεσε «σάλο».

Για άλλη μια φορά συγκέντρωσε για λάθος λόγους τα βλέμματα πάνω του ο Κάιρι Ίρβινγκ. Ο σταρ των Μπρούκλιν Νετς ανέβασε λινκ ταινίας με αντισημιτικά μηνύματα στο twitter και φυσιολογικά ξεσήκωσε μεγάλες αντιδράσεις. Μια από αυτές τις αντιδράσεις, ήταν και του κομισάριου του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, που εξέφρασε μέσω επίσημης ανακοίνωσης την απογοήτευση του για την πράξη του γκαρντ των Νετς.

«Ο Καϊρί Ίρβινγκ πήρε μία αφελή απόφαση να ποστάρει ένα λινκ ταινίας με επιθετικά αντισημιτικά μηνύματα. Την ώρα που εκτιμούμε το γεγονός ότι συμφώνησε να δουλέψει με τους Νετς στην καταπολέμηση του αντισημιτισμού και άλλων μορφών διακρίσεων, είμαι απογοητευμένος που δεν έχει απολογηθεί και δεν έχει καταδικάσει το περιεχόμενο της ταινίας. Θα συναντηθώ με τον Καϊρί την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουμε την κατάσταση», ανέφερε συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Άνταμ Σίλβερ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x