NBA

Τέλος από το ESPN o Mαρκ Τζάκσον - Ντοκ Ρίβερς ο πιθανότερος αντικαταστάτης του

Ο Μαρκ Τζάκσον, γνωστός αναλυτής του ESPN, αναμένεται να αποχαιρετήσει το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο, με πιθανότερο αντικαταστάτη τον Ντοκ Ρίβερς.

Ένας από τους πιο γνωστούς αναλυτές του ESPN αποχαιρετά το μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, ο Μαρκ Τζάκσον απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του ξαφνικά, μετά από ανακοίνωση του ESPN. Ο ίδιος δούλευε εκεί από το 2006 μέχρι το 2011, σταμάτησε προσωρινά για να εργαστεί στον πάγκο των Γουόριορς, και επανήλθε το 2014, συνεχίζοντας ανελλιπώς μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος, έδειξε ιδιαίτερη πικρία στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το τηλεοπτικό δίκτυο, αν και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όλα αυτά τα χρόνια: «Σήμερα το πρωί, απροσδόκητα, ενημερώθηκα ότι οι υπηρεσίες μου δεν χρειάζονταν πλέον στο ESPN. Αν και σοκαρισμένος και απογοητευμένος με το ξαφνικό της υπόθεσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ESPN και όλο το προσωπικό του που μου επέτρεψαν να είμαι μέλος του οργανισμού τα τελευταία 15+ χρόνια.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους οπαδούς του NBA που παρακολουθούν στο σπίτι και στις αρένες σε όλο το πρωτάθλημα για όλη την υποστήριξή σας. Στο ΝΒΑ, ένα ευχαριστώ από καρδιάς που δώσατε τη δυνατότητα σε ένα παιδί να συνεχίσει να πραγματοποιεί τα όνειρά του.

Ήταν τιμή μου να κάθομαι δίπλα σε δύο ΘΡΥΛΟΥΣ, που είναι σαν αδέρφια για μένα, τον Mike Breen και τον Jeff Van Gundy, και να μαθαίνω τόσα πολλά από αυτούς. Η Lisa Salters είναι σαν αδερφή μου και είμαι τόσο περήφανη για τη δουλειά που συνεχίζει να κάνει. Στον καλύτερο παραγωγό στον κόσμο, και φίλο μου, Tim Corrigan, δίνω τη μέγιστη ευγνωμοσύνη και ευχαριστώ που πάντα με εμπνέει και με υποστηρίζει.

Τέλος, εύχομαι μεγαλύτερα μεγάλη επιτυχία στη νέα ομάδα του ESPN. Μακάρι να συνεχίσουν να ανεβάζουν αυτό το παιχνίδι που μου έδωσε σπίτι και ζωή. Αποχωρώ από το ESPN με τίποτα άλλο παρά μόνο ευγνωμοσύνη, γνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι ο μεγαλύτερος έπαινος μου πηγαίνει στον Θεό! Μέσα από όλα αυτά, πάντα με στήριζε και η χάρη Του μου επιτρέπει να ξέρω ότι υπάρχουν μεγαλύτερες ευλογίες μπροστά. Ανυπομονώ για αυτό που επιφυλάσσει στη συνέχεια».


Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, αυτός αναμένεται να είναι ο Ντοκ Ρίβερς. Ο πολύπειρος προπονητής και πρωταθλητής ΝΒΑ δεν βρήκε δουλειά σε κάποιον πάγκο μετά την αποχώρησή του από τους Σίξερς, επομένως φαίνεται πως θα κάνει... στροφή στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας καθήκοντα αναλυτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x