NBA

Τέλος από προπονητής των Γουίζαρντς ο Γουές Ανσέλντ Τζούνιορ - Αναλαμβάνει πόστο στο front office

Ο Γουές Ανσέλντ Τζούνιορ δεν θα συνεχίσει ως προπονητής των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, αναλαμβάνοντας ένα πόστο στο front office της ομάδας.

Νέο κόουτς ψάχνουν οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Η ομάδα της πρωτεύουσας των ΗΠΑ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Γουές Ανσέλντ Τζούνιορ ως τεχνικό. Αντίθετα, ο Αμερικανός πλέον θα αναλάβει κάποιο πόστο στο front office της ομάδας.

Οι Γουίζαρντς αναμένεται να ορίσουν ως υπηρεσιακό προπονητή τον μέχρι πρότινος βοηθό Μπράιαν Κιφ, και θα αναζητήσουν αντικαταστάτη κατά τη διάρκεια της offseason. «Μετά από πολλές συζητήσεις με τον Γουές, αποφασίσαμε από κοινού ότι χρειαζόταν μια αλλαγή προς όφελος της ομάδας. Ο Γουες ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά που εκτιμούμε στον οργανισμό μας και η τεράστια εμπειρία του στο μπάσκετ θα είναι ένα πλεονέκτημα για το front office καθώς προχωράμε προς τους μακροπρόθεσμους στόχους μας. Είμαστε ευγνώμονες που θα συνεχίσει τη συνεισφορά του στον οργανισμό και την κοινότητά μας», ανέφερε για τον Αμερικανό τεχνικό ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάικλ Γουίνγκερ.

Ο Γουές Ανσέλντ Τζούνιορ δεν κατάφερε φέτος να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, χωρίς να έχει φυσικά και ιδιαίτερα ισχυρό υλικό. Συνολικά, είχε ρεκόρ 77-130 (0,372) στις 2,5 σεζόν του με την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x