NBA

Στη Βοστώνη για το Σέλτικς-Καβαλίερς ο Έντρικ - Αντάλλαξε φανέλες και πόζαρε με τον Τέιτουμ!

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Βραζιλίας με την Παλμέιρας, ο , Έντρικ, κάνει τις διακοπές του στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Βοστώνη όπου και θα δει το Σέλτικς-Καβαλίερς.

Στις ΗΠΑ και τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ο Έντρικ!

Ο νεαρός Βραζιλιάνος εξτρέμ, ο οποίος έχει αποκτηθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Παλμέιρας, ξεκίνησε τις διακοπές του, θέλοντας να απολαύσει ορισμένες στιγμές χαλάρωσης πριν ενσωματωθεί στους «μερένχες»!

Μάλιστα, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο οποίος ουκ ολίγε φορές έχει πει ανοικτά ότι αγαπά το μπάσκετ και συγκεκριμένα το ΝΒΑ, βρέθηκε στη Βοστώνη προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση στο «ΤD Garden» ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Κάβαλιερς για τη regular season.

Φυσικά δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και έσπευσε να φωτογραφηθεί με τον σούπερ σταρ των Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ, στον οποίο μάλιστα χάρισε και μια φανέλα της εθνικής Βραζιλίας με το όνομα του, με τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα να ανταποδίδει το δώρο με μια εμφάνιση του συλλόγου της Βοστώνης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x