NBA

Οι παίκτες του ΝΒΑ ψήφισαν: Ο MVP, ο καλύτερος όλων των εποχών και ο πιο... υπερεκτιμημένος!

Το Athletic έκανε μία ψηφοφορία μεταξύ των παικτών του ΝΒΑ, στην οποία καλύφθηκαν θέματα όσον αφορά τους κορυφαίους της σεζόν, τους καλύτερους όλων των εποχών, αλλά και τους πιο... υπερεκτιμημένους!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ψηφοφορία δημοσιεύσε το Athletic!

Ο γνωστός ιστότοπος ρώτησε τους εν ενεργεία παίκτες του ΝΒΑ για κάθε λογής θέματα, καλώντας τους να δώσουν τα βραβεία της σεζόν, να ψηφίσουν τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών αλλά και να επιλέξουν τον πιο υπερεκτιμημένο παίκτη της λίγκας, με κάποιες απαντήσεις να είναι πραγματικά... απρόβλεπτες!

Ξεκινώντας από τον MVP της φετινής χρονιάς, η επικράτηση του Τζοέλ Εμπίντ ήταν ξεκάθαρη, αφού έλαβε το 50% των ψήφων, με τον Νίκολα Γιόκιτς να ακολουθεί με 25.5% και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να λαμβάνει το 15.7%.

Σε ερώτηση για τον καλύτερο αμυντικό της λίγκας, ο Τζρου Χόλιντεϊ κυριάρχησε απόλυτα με 28% των ψήφων. Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν και η ερώτηση «ποιον θα επιλέγατε για να χτίσετε μια ομάδα από το μηδέν;», όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαβε το 52% των ψήφων!

Όσον αφορά τον GOAT, ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν η δημοφιλέστερη επιλογή, κερδίζοντας πάνω από τους μισούς παίκτες (58%), με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να ακολουθεί με 33%!

Τέλος, πιο υποτιμημένος παίκτης της λίγκας ψηφίστηκε με 17.5% ο Τζρού Χόλιντεϊ, ενώ πιο υπερεκτιμημένος με 15% ο Τρέι Γιανγκ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x