NBA

Ο Μάρκους Σμαρτ πήρε το βραβείο hustle της σεζόν!

Ο 29χρονος γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς, αναδείχθηκε για δεύτερη διαδοχική σεζόν και τρίτη φορά στην καριέρα του ως ο πιο hustle παίκτης του ΝΒΑ!

Ακόμα μία επιβράβευση για τον Μάρκους Σμαρτ για το παιχνίδι του και την επιρροή που έχει στην «μηχανή» των Μπόστον Σέλτικς!

Ο 29χρονος γκαρντ των «κελτών», αναδείχθηκε για δεύτερη διαδοχική σεζόν και τρίτη φορά στην καριέρα του ως ο πιο hustle παίκτης του ΝΒΑ!

Πρόκειται για ένα βραβείο που ξεκίνησε να δίνει η λίγκα από τη σεζόν 2016-17 και απονέμεται στον παίκτη εκείνο που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο παρκέ, χωρίς αυτές να αποτυπώνονται πάντα στην στατιστική τους, όπως για παράδειγμα τα box-outs, τα deflections και οι «βουτιές» στο παρκέ για ένα σώσιμο της μπάλας.

Τη φετινή σεζόν, ο έμπειρος Αμερικανός άσος των Σέλτικς κατέγραψε 11,5 πόντους, 6,3 ασίστ και 3,1 ριμπάουντ σε 61 παιχνίδια της κανονικής περιόδου, ενώ, στα playoffs, εκεί όπου η ομάδα της Βοστώνης βρίσκεται στα ημιτελικά της Ανατολής, μετράει 15,9 πόντους, 5 ασίστ και 4,3 ριμπάουντ σε οκτώ ματς της postseason.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x