NBA

Mπανκέρο για Ντουράντ: «Είναι πραγματικά ασταμάτητος»

Ο Πάολο Μπανκέρο παραχώρησε συνέντευξη στον Τζέι Tζέι Ρέντικ και στάθηκε στο πόσο ασταμάτητος είναι επιθετικά ο Κέβιν Ντουράντ.

Ασταμάτητος είναι όσο έχει να κάνει με την επίθεση ο Κέβιν Ντουράντ σύμφωνα με τον Πάολο Μπανκέρο. Ο Ιταλός φόργουορντ σε συνέντευξη που έδωσε στον Τζέι Τζέι Ρέντικ και το «Old Man and The Three Podcast», μίλησε για την πρώτη φορά που έπρεπε να αντιμετωπίσει τον «KD» αλλά και τι τον κάνει να ξεχωρίζει στο επιθετικό κομμάτι.

«Τον μάρκαρα σχεδόν όλο το παιχνίδι και ήμουν ανήμπορος να τον σταματήσω. Μερικοί καλοί σκόρερ, πηγαίνουν πολύ στην γραμμή των βολών και εκμεταλλεύονται τους κανόνες για να κερδίσουν φάουλ, ο Κέβιν δεν κάνει τίποτα από αυτά. Δεν μιλούσε στους διαιτητές, ήταν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του και τελείωσε το ματς με 45 πόντους και 5 βολές με μόνο 5 χαμένα σουτ. Αυτό θεωρώ ότι τον κάνει ασταμάτητο, να μην πηγαίνεις στις βολές συχνά και να βάζεις 45 είναι μοναδικό», τόνισε ο άσος των Μάτζικ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μπανκέρο μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση είχε ζητήσει από τον Ντουράντ να του χαρίσει την εμφάνιση του. Ο 34χρονος σταρ δέχτηκε και του έγραψε επίσης ένα μήνυμα λέγοντας «Η δουλειά δεν σταματά».

Μέχρι στιγμής, στην παρθενική του σεζόν στο ΝΒΑ ο 22χρονος αγωνίζεται εξαιρετικά και είναι το φαβορί για βραβείο του Rookie Of The Year. Συγκεκριμένα, μετράει 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x