NBA

Kρις Φιντς για τους Τίμπεργουλβς: «Τα λάθη που κάνουμε μας σκοτώνουν»

Ο προπονητής της Μινεσότα (Κρις Φιντς) σχολίασε το κακό ξεκίνημα της ομάδας του και δεν «μάσησε» τα λόγια του.

Απογοητευμένος με το ξεκίνημα της ομάδας του είναι ο Κρις Φιντς, αφού η Μινεσότα ηττήθηκε χθες το βράδυ από το Φοίνιξ με τελικό σκορ 129-117 και έχει χάσει συνολικά πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει.

«Τα λάθη που κάνουμε μας σκοτώνουν, είχαμε 19 χθες τα οποία το Φοίνιξ εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε 32 πόντους, επίσης τα πολύ δυνατά πρώτα δεκάλεπτα που είχαμε πέρσι, φέτος δεν τα έχουμε βρει ακόμη», δήλωσε αρχικά ο Φιντς.

Τοποθετήθηκε επίσης και για την viral στιγμή του ΝτιΆντζελο Ράσελ, ο οποίος ενώ ήταν έτοιμος να αντικαταστήσει τον Τορίν Πρινς για κάποιο λόγο δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα η ομάδα του να δεχθεί τρίποντο εξαιτίας του.

«Είναι ένα σημάδι από μια ομάδα που της λείπει η αυτοπεποίθηση, η πειθαρχία και η σοβαρότητα. Θεωρώ όμως, ότι σιγά σιγά θα βρούμε τον καλό μας εαυτό», είπε κλείνοντας ο πολύπειρος προπονητής.

Οι «λύκοι» ξεκίνησαν την σεζόν με ρεκόρ 4-2 και έμοιαζαν σαν μια ομάδα που έχει «δέσει», αλλά από τότε φαίνεται σαν να έχουν χάσει το ρυθμό τους και ακόμα να ψάχνουν σχήματα και καταστάσεις που τους ταιριάζουν. Αύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσουν τους Γκρίζλις στο Μέμφις σε ένα κλασικό ντέρμπι δυτικής περιφέρειας.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x