Euroleague

Ναν: «Είναι ξεκάθαρο τι έγινε στο Παρίσι και πρέπει να διορθωθεί - Θα είμαστε έτοιμοι στη Μαδρίτη»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Κέντρικ Ναν ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για την Ευρωλίγκα.

Μετά από ένα δύσκολο βράδυ που συνδυάστηκε με ήττα στο Παρίσι, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση, καθώς αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (17/10, 21:45) για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Μια μέρα πριν το ματς του «WiZink Center», ο Κέντρικ Ναν αρνήθηκε να μιλήσει εκτενώς για την ήττα από τον γαλλικό σύλλογο, σχολιάζοντας πως «είναι ξεκαθαρο τι έγινε και πρέπει να διορθωθεί». Παράλληλα, τόνισε πως είναι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί έτοιμος στη Μαδρίτη.

@sporfm946 Μια μέρα πριν το ματς του «WiZink Center», ο Κέντρικ Ναν αρνήθηκε να μιλήσει εκτενώς για την ήττα από την Παρί και τόνισε πως είναι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί έτοιμος στη Μαδρίτη. #sporfm #euroleague #panathinaikos ? original sound sporfm946


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ενόψει του ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης:

Για το αν πρέπει να βρεθεί η ενέργεια για τους back to back αγώνες ή αν αυτή τη δίνει το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν είναι back to back, υπάρχει μία μέρα ενδιάμεσα. Αναρρώνουμε σήμερα, για να είμαστε φρέσκοι και έτοιμοι για αύριο».

Για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Περιμένω οι συμπαίκτες μου να είναι έτοιμοι, να έχουν κίνητρο λόγω του ποιοι είναι και της ιστορίας που έχουμε μαζί τους. Περιμένω όλοι να είναι έτοιμοι και με κίνητρο. Δεν έχω αμφιβολία πως θα είμαστε έτοιμοι.

Πρέπει να ξεκινήσουμε πολύ καλύτερα. Ξεκινήσαμε άσχημα στο Παρίσι και έλεγχαν όλο το ματς. Είχαμε την ευκαιρία να το γυρίσουμε, όλοι στην ομάδα παλεύουμε μέχρι το τέλος του αγώνα. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλύτερα και θα είμαστε καλύτεροι στη διάρκεια».


Για το πως μπορεί να επανέλθει η ομάδα και για το τι έγινε στο Παρίσι: «Δε θέλω να μιλήσω για τα όσα έγιναν στο Παρίσι γιατί οι σκέψεις μου... Δεν έχω σχόλια. Αλλά μπορείτε να δείτε τι έγινε στη διάρκεια του αγώνα. Είναι ξεκάθαρο και πρέπει να διορθωθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x