Ευρώπη

Μπαρτζώκας και επίσημα στην Μπαρτσελόνα!

Προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, όπως ανακοίνωσαν οι «μπλαουγκράνα». Τέλη Ιουλίου η παρουσίασή του.

Πλέον είναι επίσημο!

Η Μπαρτσελόνα επέλεξε τον Γιώργο Μπαρτζώκα ως αντικαταστάτη του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του 51χρονου κόουτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών (2+1)!

Έτσι, μετά τη Ρωσία και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, η Ισπανία γίνεται η δεύτερη χώρα που θα εργαστεί ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει από Ολύμπια Λάρισας, Μαρούσι, Πανιώνιο και φυσικά τον Ολυμπιακό, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2013.

Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε στην ομάδα της Κουμπάν ποσό ύψους 600.000 ευρώ για να εξασφαλίσει την ελεύθερας του Έλληνα προπονητή, ο οποίος θα δουλέψει ξανά με τον Στράτο Περπέρογλου, ύστερα από την κοινή θητεία που είχαν στους «ερυθρόλευκους».

Όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος της Καταλονίας η επίσημη παρουσίαση του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x