Euroleague

«Μέσα» ο Σπανούλης, αλλά…

Κανονικά προπονήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις, όμως δεν είναι ακόμη σίγουρη η συμμετοχή του. Αμφίβολος παραμένει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Πίσω στη δουλειά οι παίκτες του Ολυμπιακού. Μετά το ρεπό της Δευτέρας (6/2) για τις απαραίτητες ανάσες, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την Τρίτη (7/2), στο ΣΕΦ, την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις.

Στα ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ήταν η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλης σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» η συμμετοχή του κόντρα στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Έτσι, η κατάστασή του θα εκτιμάται από μέρα σε μέρα.

Από ‘κει και πέρα, αμφίβολος παραμένει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο διεθνής φόργουορντ δεν είναι ακόμη στο 100%, βγάζοντας μέρος του προγράμματος, οπότε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα περιμένει και εκείνον, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τέλος, ο μοναδικός που δεν πρόκειται να αγωνιστεί κόντρα στη Ζαλγκίρις, θα είναι ο Πάτρικ Γιανγκ, καθώς θα μείνει άλλες δέκα ημέρες περίπου στα… πιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x