Γενικά

Στη Μύκονο αλλά για... προετοιμασία ο πρώην ΝΒΑer Λάνγκστον Γκάλογουεϊ

Ο πρώην NBAer Λάνγκστον Γκάλογουεϊ βρίσκεται στη Μύκονο και προπονείται στο κλειστό της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής του στην ομάδα επίλεκτων της Team USA.

Ένας πρώην NBAer με αξιόλογη καριέρα στη λίγκα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Μύκονο, όχι για... καλοπέραση όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά για προπόνηση.

Συγκεκριμένα, ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ ανέβασε ένα στόρι από το κλειστό γήπεδο της Μυκόνου, όπου κάνει την καλοκαιρινή του προετοιμασία ώστε να γυρίσει στις ΗΠΑ και να ενταχθεί στην ομάδα επίλεκτων της Team USA ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Η «select team» πρόκειται ουσιαστικά για ένα σύνολο παικτών που βοηθούν τους Αμερικανούς διεθνείς στην προπόνηση και την προετοιμασία, λαμβάνοντας από την πλευρά τους την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους στο κορυφαίο επίπεδο. Μερικές φορές, κάποιοι εξ αυτών καταφέρνουν να κερδίσουν μία θέση και στο ρόστερ της Team USA, ειδικά αν προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Ο Γκάλογουεϊ έκανε μία μεγάλη καριέρα στο NBA με παρουσία σε Νικς, Πέλικανς, Κινγκς, Πίστονς, Σανς, Νετς, Μπακς. Την περασμένη σεζόν, έπαιξε στη Ρέτζιο Εμίλια του Δημήτρη Πρίφτη και είχε εξαιρετικά στατιστικά: 16.9 πόντοι με 39.3% στο τρίποντο.

Θυμίζουμε πως η select team αποτελείται από τους: Τζέιλεν Ντούρεν, Κούπερ Φλαγκ, Νάιτζελ Χέιζ, Τρέις Τζάκσον-Ντέιβις, Χάιμε Χάκες, Μπράντον Μίλερ, Τρέι Μέρφι, Κίγκαν Μάρεϊ, Μπράντιν Ποτζέμσκι, Μίκα Πότερ, Πέιτον Πρίτσαρντ, Τζαμπάρι Σμιθ, Τζέιλεν Σαγκς, Έιμεν Τόμπσον.

Λάνγκστον Γκάλογουεϊ: Στη Μύκονο αλλά για... προετοιμασία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x