Ελλάδα

Ζέρβας: «Πολλές εκπλήξεις στη βραδιά του Σπανούλη-Σίγουρα θα πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για τη βραδιά που θα τιμηθεί ο Βασίλης Σπανούλης και τον παίκτη που ψάχνει να πάρει ο Ολυμπιακός.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους φίλους του Ολυμπιακού στη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη, όπως τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα είναι μια ιστορική βραδιά για ένα παιδί που άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού, με πολλές εκπλήξεις. Θα έρθουν πολλοί υψηλοί προσκεκλημένοι. Έχουν κληθεί άνθρωποι όπως ο Ντόντσιτς και ο Αντετοκούνμπο, ενώ ο Διαμαντίδης θα είναι στο γκαλά που θα γίνει το Σάββατο. Ο Γκος και ο ΜακΚίσικ δεν θα είναι διαθέσιμοι, ενώ λείπει και ο Μιλουτίνοφ που έχει άδεια μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Και η Αρμάνι θα έχει απουσίες, όπως τον Λο και τον Μέλι. Ασφαλή συμπεράσματα δεν θα βγουν, λοιπόν. Έχουν μείνει περίπου 1.100-1.200 εισιτήρια, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι φθηνά», τόνισε.

Όσο για την αναζήτηση παίκτη; «Δεν φαίνεται πως προκύπτει κάτι ενδιαφέρον από την ευρωπαϊκή αγορά για τον Ολυμπιακό, γι’ αυτό και περιμένει την αγορά του ΝΒΑ. Εκεί όλοι οι ελεύθεροι παίκτες περιμένουν το trade του Λίλαρντ μήπως και βρουν κάποιο συμβόλαιο. Είναι δεδομένο, πάντως, πως ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτη. Η βασική προτεραιότητα είναι να πάρει σκόρερ, που θα παίζει κυρίως στο ‘2’. Αν γίνει μια τέτοια κίνηση, η ομάδα θα έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει και φέτος πολύ καλή πορεία», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x