Ελλάδα

Ζέρβας: «Πάνε για Ιούλιο οι συζητήσεις με Παπανικολάου και Σλούκα»

Στις αρχές Ιουλίου αναμένεται να συναντήσουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τους Σλούκα και Παπανικολάου, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Σε… διακοπές είναι άπαντες αυτή την στιγμή στον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Πειραιωτών θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις περιπτώσεις των Κώστα Παπανικολάου και Κώστα Σλούκα, που είναι χωρίς συμβόλαιο και φυσικά από τον Σάσα Βεζένκοφ, για το αν θα μετακομίσει στους Κινγκς ή όχι.

Τα ραντεβού των αδερφών Αγγελόπουλων με τους Παπανικολάου και Σλούκα αναμένεται να γίνουν προς τις αρχές Ιουλίου, ενώ αναφορικά με τον διεθνή γκαρντ υπάρχει ένα «παραθυράκι» αυτό να γίνει ακόμη και την Παρασκευή (23/6).

Από ‘κει και πέρα, όπως είναι φυσικό, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι καλές για τον... Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί, οι Κινγκς φέρονται να ενδιαφέρονται «ζεστά» για τους Πασκάλ Σιακάμ και Ο. Τζ. Ανουνόμπι των Ράπτορς, οι οποίοι αγωνίζονται στη θέση του παίκτη των «ερυθρόλευκων» και φυσικά έχουν πολύ βαριά συμβόλαια, που δεν αφήνουν πολύ χώρο για το salary cap…

Ακούστε το ρεπορτάζ του Νίκου Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x