Ελλάδα

Ζέρβας: «Μυθεύματα όσα έχουν ακουστεί για Βεζένκοφ – Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο και μπορεί και τον τελευταίο»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού, όπως το μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση «Σάσα Βεζένκοφ» -και το πώς αυτές επηρεάζουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού να ολοκληρώσει τη μεγάλη επιστροφή του Βούλγαρου φόργουορντ στις τάξεις του- μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Χρήστου Ρομπόλη-Παναγιώτη Κεφαλά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε αρχικά ότι όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον Βεζένκοφ είναι μυθεύματα, ξεκαθαρίζοντας πως η περίοδος είναι πολύ κρίσιμη για την έκβαση των πραγμάτων. Αφού, λοιπόν, εξήγησε πώς έχουν τα δεδομένα για το μέλλον του 28χρονου άσου είτε στο Τορόντο είτε γενικότερα στο NBA, το γιατί δεν μπορεί να ανακοινωθεί... αύριο, ενώ σημείωσε δύο αστερίσκους που υπάρχουν στην υπόθεση.

Υπογράμμισε, δε, ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη ότι τον περιμένει και πως θέλει να είναι ο ηγέτης του για τα επόμενα χρόνια, ενώ του προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, το μεγαλύτερο μετά τον Τζος Τσίλντρες. Μάλιστα, κατέληξε λέγοντας πως εάν ο Βεζένκοφ επιστρέψει στην Ευρώπη, οι οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο και μπορεί και τον τελευταίο.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε και στην ανανέωση της συνεργασίας των Πειραιωτών με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, στις υποθέσεις των Εβάν Φουρνιέ και Σβι Μίχαϊλιουκ, καθώς και στον Κίναν Έβανς -ο οποίος, μεταφέροντας τις πληροφορίες του, ίσως τον Δεκέμβριο να αρχίσει προπονήσεις.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x