Ο Σάσα Βεζένκοφ μετρά αντίστροφα ως το βράδυ της Τετάρτης για να απεμπλακεί οριστικά από το ΝΒΑ και ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα στο ρόστερ του Ολυμπιακού με την επικείμενη επιστροφή του.

«Μετράμε από χθες αντίστροφα για να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού ο Βεζένκοφ. Δεν πρόκειται να βρεθεί ομάδα που να πάρει τον παίκτη από το ΝΒΑ και λογικά μέχρι την Πέμπτη θα ανακοινωθεί με συμβόλαιο πέντε ετών που μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ. Θα γίνει Μίδας στον Ολυμπιακό, με συμβόλαιο που δεν είχε ούτε ο Σπανούλης», τόνισε αρχικά.

Όσο για το αν θα υπάρχουν… προεκτάσεις στην επιστροφή Βεζένκοφ; «Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει με κάθε τρόπο πως ο Βεζένκοφ θα είναι η τελευταία του προσθήκη και δεν έχει πρόθεση να πουλήσει παίκτη του. Το πλάνο είναι να καλύψει και τη θέση ‘3’ ο Πίτερς, που δεν έχει εκφράσει καμία πρόθεση να φύγει, έστω κι αν γνωρίζει πως ο Βεζένκοφ θα είναι το βασικό 4άρι. Δεδομένα ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται για τον Πετρούσεφ και επιδιώκει δανεισμό, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν συζητά κάτι τέτοιο. Πρόθεση του Ολυμπιακού, αυτή τη στιγμή είναι να τους χωρέσει όλους, αν και είναι δύσκολο και ίσως θα ήταν πιο ορθολογικό μπασκετικά να φύγει κάποιος παίκτης και να έρθει ένα καθαρό τριάρι για να βοηθήσει τον Παπανικολάου που είναι 34. Όμως η απόφαση ανήκει στον προπονητή που ξέρει καλύτερα. Αυτή τη στιγμή, αν υποθέσουμε ότι θα φύγει και ο Μπραζντέικις, έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ 15 παίκτες, εκ των οποίων τελευταίος είναι ο Μήτρου-Λονγκ. Όμως στην ομάδα θέλουν να έχουν βάθος, γιατί η σεζόν θα έχει πάλι 80 παιχνίδια και πέρσι ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τραυματισμούς», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x