Ελλάδα

Ζέρβας: «Ίσως περιμένει μετά το Σούπερ Καπ για Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκος Ζέρβας ανέλυσε τα δεδομένα για τον Φίλιπ Πετρούσεφ και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να αποφασίσει για το αν θα παραχωρήσει τον Φίλιπ Πετρούσεφ μετά τα τέλη Σεπτεμβρίου και το Σούπερ Καπ, όπως τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχω την αίσθηση πως ο Ολυμπιακός θα περιμένει το Σούπερ Καπ για να αποφασίσει τι θα κάνει με τον Πετρούσεφ. Από τη στιγμή που ο Φαλ είναι εκτός και δεν υπάρχει σίγουρο χρονοδιάγραμμα πότε θα επιστρέψει, δεν θα ρισκάρει η ομάδα αν-χτύπα ξύλο-έχει έναν τραυματισμό ψηλού στην προετοιμασία. Υπάρχει το προηγούμενο που κόπηκε ο Ράιτ από τα playoffs και αμέσως μετά χτύπησε ο Φαλ, έμεινε ο Ολυμπιακός με έναν σέντερ στους τελικούς. Άρα έχω την αίσθηση πως ο Ολυμπιακός θα περιμένει για τον Πετρούσεφ τουλάχιστον ως το τέλος Σεπτεμβρίου. Δεν βιάζεται, έχει φτιάξει ένα υπερπλήρες ρόστερ και δεν καίγεται να τον δώσει, χωρίς να αποκλείεται να συμβεί», σημείωσε.

Όσο για το ενδεχόμενο να πάρει ο Γιώργος Πρίντεζης κάποιο πόστο στην ομάδα, είπε πως «… δεν αποκλείεται. Ξεκουράστηκε για δύο χρόνια, ίσως ήρθε η ώρα να αξιοποιηθεί σε κάποια θέση στην ομάδα. Δεν θέλει όμως να ασχοληθεί με την προπονητική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x