Ελλάδα

Ζέρβας: «Επιστρέφει μέσα στην εβδομάδα ο Μιλουτίνοφ - Ταιριάζει απόλυτα στον Ολυμπιακό ο Βιλντόσα»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού και τον... απόηχο από τη νίκη επί της Ζάλγκιρις για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως από το τελευταίο ματς με τους Λιθουανούς, ο Ολυμπιακός κρατά το αποτέλεσμα και την καλή εμφάνιση του Φουρνιέ, κάνοντας ειδική αναφορά στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας και της ορθολογικής ανάπτυξής της κατά την παρουσία του Μουσταφά Φαλ στην πεντάδα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο αποψινό παιχνίδι με τον Άρη για την Stoiximan GBL, αναφέροντας πως τα παιχνίδια πρωταθλήματος είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Πειραιώτες να βρουν ρυθμό και χημεία, αλλά και τα απαραίτητα σχήματα και τις πεντάδες.

Στη συνέχεια, μίλησε για τους Σάσα Βεζένκοφ και Λούκα Βιλντόσα, αναφέροντας για τον Αργεντινό γκαρντ μάλιστα πως ταιριάζει απόλυτα στον Ολυμπιακό και πως αν συνεχίσει έτσι μπορεί να γίνει ακόμα και ο βασικός «άσος» της ομάδας.

Αναφορικά με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ξεκαθάρισε πως μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσει προπονήσεις και πως στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο (25/10) κατά πάσα πιθανότητα θα είναι όλοι διαθέσιμοι - πλην φυσικά του Κίναν Έβανς, ενώ τέλος στάθηκε και στο ζήτημα της παραχώρησης του ΣΕΦ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x