Ελλάδα

Ζέρβας: «Όταν έρθει ο Βεζένκοφ, στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να μην αλλάξουν τίποτα»

Ακούστε το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον νεαρό Ζούγρη: «Υπήρχε μία σκέψη για Ζούγρη πέρυσι και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στο κάδρο, αφού υπάρχει πολύς κόσμος, και ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει στον Τανούλη, για να πάρει χρόνο. Επειδή ρώτησα, δεν υπάρχει κάποια πρόθεση αυτή τη στιγμή. Είναι εξαιρετική περίπτωση, φοβερό κορμί και έχει πολύ καλά στοιχεία. Τον είχα δει στο παιχνίδι με το Περιστέρι-Ολυμπιακός πρόπερσι και, όπως είπε ο Χάινς, έχει κάποια από τα στοιχεία του».

Για την υπόθεση Βεζένκοφ: «Δεν έχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη που να… φαίνεται. Σίγουρα στο παρασκήνιο γίνονται διαβουλεύσεις και εξετάζονται διάφορες λύσεις. Μέχρι τέλος Ιουλίου θα γίνει αυτό που θέλει ο παίκτης και μετά ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να τον ανακοινώσει. Δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά, αφού δεν εξαρτάται ούτε από τον Βεζένκοφ ούτε από τον Ολυμπιακό, αλλά από τους Ράπτορς, που θέλουν να έχουν τη μικρότερη δυνατή χασούρα με την αποχώρησή του».

Για την προοπτική του ΣΕΦ: «Υπήρχε μία πληροφόρηση ότι οι συζητήσεις με την Πολιτεία πηγαίνουν καλά. Η αλλαγή στη θέση του κ. Βρούτση έφερε μία καθυστέρηση, όμως στο μεσοδιάστημα έχουν προκύψει διάφορα προβλήματα και έχουν βάλει κάποιες αμφιβολίες στον Ολυμπιακό, αν είναι συμφέρουσα η συγκεκριμένη προοπτική. Είναι δεδομένο πως όταν ο Ολυμπιακός το πάρει θα βάλει χρήματα, αλλά θέλει κάποια πράγματα να έχουν εξασφαλιστεί, όπως για παράδειγμα ο κλιματισμός. Να υπάρχει η βασική υποδομή. Να μην παρατηρούνται φαινόμενα όπως αυτό με τους τελικούς. Δεν γίνεται όλα να αλλάξουν μονομιάς. Για να το φτιάξει ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να υπάρχουν κάποια πράγματα. Και η διοίκηση του ΣΕΦ το παλεύει αρκετά, όμως από τη στιγμή που είναι πολλά τα χρόνια λειτουργίας του, χρειάζεται μία ανακαίνιση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x