Ελλάδα

Τσάντσαρ στο sport-fm.gr: «Βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο αλλά ανταπεξήλθαμε, φανταστική ομάδα η Ελλάδα»

Αποκλειστικές δηλώσεις στο sport-fm.gr έκανε ο Βλάτκο Τσάντσαρ, μετά τη νίκη-πρόκριση της Σλοβενίας επί της Νέας Ζηλανδίας και την εξασφάλιση της πρόκρισης στα ημιτελικά του Προολυμπιακού.

Η Σλοβενία κατάφερε να πάρει τη νίκη που χρειαζόταν κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στο ΣΕΦ, εκεί όπου θα συναντήσει την Εθνική μας ομάδα!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο forward της Σλοβενίας, Βλάτκο Τσάντσαρ, μίλησε στο sport-fm.gr και στον Δημήτρη Παπαδήμα, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να αντιδράσουν μετά την ήττα τους από την Κροατία και να πανηγυρίσουν τη σημαντική νίκη που χρειαζόντουσαν, ενώ έπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής μας και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πριν προσθέσει ότι περιμένει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι το Σάββατο (6/7, 17:30).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sport-fm.gr:

Για το πώς κατάφεραν εκείνος και οι συμπαίκτες του να αντιδράσουν μετά τη βαριά ήττα από την Κροατία και να πάρουν τη νίκη που χρειαζόντουσαν κόντρα στη Νέα Ζηλανδία: «Μετά τη βαριά ήττα από την Κροατία βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά γνωρίζαμε και ποιο ήταν το διακύβευμα και ανταπεξήλθαμε. Ανταποκριθήκαμε στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού μας, ο Λούκα έκανε τα πάντα, πήρε και βοήθειες από τους υπόλοιπους που έβαλαν σημαντικούς πόντους και τελικά καταφέραμε να πάρουμε την πολύ σημαντική νίκη που χρειαζόμασταν».

Για την Εθνική μας ομάδα: «Παρακολούθησα το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Δομινικανή Δημοκρατία. Έχουν φανταστική ομάδα, πάντα είχαν. Έχουν τον Γιάννη για σουπερ σταρ να παίζει με πολύ αυτοπεποίθηση και νομίζω ότι το Σάββατο θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x