Ελλάδα

Τουρκικά ΜΜΕ: «Καταρχήν συμφωνία Γιουρτσεβέν με Παναθηναϊκό - Θα περιμένει λίγες μέρες ακόμη το ΝΒΑ»

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν φέρεται να έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, αλλά θα περιμένει για λίγες ακόμη μέρες το ΝΒΑ.

Λίγη ακόμη υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού για τον Ομέρ Γιουρτσεβέν. Όπως αναφέρει η τουρκική έκδοση του Eurohoops και με βάση πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, ο 26χρονος σέντερ έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, αλλά θα περιμένει για λίγες ημέρες ακόμη μήπως προκύψει κάποια τελευταία ευκαιρία από το ΝΒΑ.

Ο Τούρκος διεθνής άσος (2,11μ.) έμεινε ελεύθερος από τους Τζαζ και παραμένει στη λίστα των free agents χωρίς όμως πολλές επιλογές στην αγορά, αφού οι περισσότερες ομάδες έχουν κλείσει τα ρόστερ τους με τις θέσεις των εγγυημένων συμβολαίων και πλέον έχουν προς διάθεση κυρίως τα two-way contracts. Οι Νικς που τον δοκίμασαν αποφάσισαν να μην του προσφέρουν συμβόλαιο και έτσι ο Γιουρτσεβέν βλέπει τα περιθώρια να μείνει στο ΝΒΑ για τέταρτη σεζόν να στενεύουν. Δύσκολα θα βρει τον συνδυασμό ρόλου και συμβολαίου που θα ήθελε, ενώ οι «πράσινοι» του προσφέρουν αρκετά μεγαλύτερες αποδοχές από το μίνιμουμ που θα πάρει στις ΗΠΑ και σίγουρα μεγαλύτερο ρόλο και χρόνο συμμετοχής.

Ο Παναθηναϊκός, καθ’ υπόδειξη του Εργκίν Αταμάν που τον γνωρίζει άριστα από τη συνεργασία τους στην εθνική Τουρκίας, έχει αποφασίσει πως ο Γιουρτσεβέν είναι ο ψηλός που θέλει για να πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ. Οι «πράσινοι» δεν έχουν, φυσικά, πρόβλημα να καλύψουν τις απαιτήσεις του και μοναδικό εμπόδιο αυτή τη στιγμή είναι η διάθεση του παίκτη να περιμένει για λίγες μέρες ακόμη κάποια ευκαιρία από το ΝΒΑ.

Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού θα ήθελε να έχει τον σέντερ του το συντομότερο δυνατό διαθέσιμο. Η ομάδα θα αρχίσει να μαζεύεται για εξετάσεις στις 25 Αυγούστου, ενώ στις 30 του μήνα θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x