Ελλάδα

Τόμπιν: «Παίξαμε σε αντιαθλητικές συνθήκες, οι περισσότεροι κάπνιζαν μέσα στο γήπεδο»

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό με 62-55. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης τρεις αθλήτριες των «ερυθρόλευκων» παραπονέθηκαν για τις συνθήκες με του ματς.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών με 62-55 (13/10).
Μετά το φινάλε της αναμέτρησης οι αθλήτριες των «ερυθρόλευκων» Ρεμπέκα Τόμπιν, Μέριτ Χέμπε και Κίρα Λάμπερτ στάθηκαν στις συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», τις οποίες και χαρακτήρισαν αντιαθλητικές.

Ρεμπέκα Τόμπιν, δήλωσε: «Είμαστε επαγγελματίες μπασκετμπολίστριες κι όμως, αναγκαζόμαστε να παίζουμε κάτω από πολύ δύσκολες και αντιαθλητικές συνθήκες. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που είχε κόσμο πολύ περισσότερο από τη χωρητικότητά του. Οι περισσότεροι κάπνιζαν και δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Εγώ, προσωπικά, έχω άσθμα και πέρασα πολύ δύσκολα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Από την πλευρά της, Μέριτ Χέμπε τόνισε: «Οι συνθήκες του αγώνα ήταν δύσκολες, είναι απαράδεκτο. Η απόσταση του αγωνιστικού χώρου από την εξέδρα των φιλάθλων δεν είναι αυτή που πρέπει. Από τον καπνό δεν μπορούσαμε καν να αναπνεύσουμε σωστά».

Τέλος, η Αμερικανίδα γκαρντ του Ολυμπιακού, Κίρα Λάμπερτ, ανέφερε: «Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω παίξει αγώνα σε γήπεδο με τόσο πολύ καπνό! Δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για παιχνίδι μπάσκετ αυτού του επιπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x