Ελλάδα

Τολιόπουλος: «Από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο ο Ντόντσιτς, όμως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε για τη νίκη της Ελλάδας επί της Αιγύπτου αλλά και για τον ημιτελικό με τη Σλοβενία που έρχεται το Σάββατο (06/07) για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Ένα… χαλαρό βράδυ είχε η Εθνική ομάδα νικώντας με 93-71 την Αίγυπτο στο κατάμεστο ΣΕΦ και εξασφαλίζοντας τυπικά την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε μετά την αναμέτρηση για την εμφάνιση της «γαλανόλευκης» αλλά και για τον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς (06/07, 17:30), σχολιάζοντας πως η καλή Εθνική δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε ένα αρκετά καλό δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά, αλλά μετά δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Όλα είναι ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια. Όλοι κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα έχουμε το μυαλό μας στο ματς του Σαββάτου με την Σλοβενία. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρόκειται για μια πολύ πετυχημένη ομάδα τα τελευταία χρόνια, έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Θα ετοιμάσουμε το πλάνο μας, θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τον Ντόντσιτς και ελπίζουμε να πάμε στον τελικό.

Σεβόμαστε όλους τους Σλοβένους, ξέρουν καλά τους ρόλους τους και βοηθούν τον Ντόντσιτς. Εμείς πιστεύω πως έχουμε χτίσει μια πολύ καλή χημεία, είμαστε δεμένοι, παίζουμε καλή άμυνα και αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Για μένα είναι τρομερή εμπειρία, το απολαμβάνω και θέλω να βοηθώ την ομάδα. Όλοι έχουμε πολύ καλή σχέση και έχουμε δέσει πολύ ωραία. Εύχομαι να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x