Ελλάδα

Θωμάκος: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν-Μπορούμε να νικήσουμε την Ισπανία»

Ο Αλέξανδρος Θωμάκος θεωρεί ικανή την Εθνική Παίδων να νικήσει την Ισπανία στον αποψινό ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ U16.

Η Εθνική Παίδων αντιμετωπίζει απόψε (18:30) στα «Δύο Αοράκια» την Ισπανία στον πρώτο ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ U16 και ο Αλέξανδρος Θωμάκος δεν χάνει την πίστη του ακόμη και για το χρυσό.

«Πάντα ήταν στο μυαλό μας μια διάκριση, ακόμη και η πρώτη θέση. Ξέρουμε πως πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αν το κάνουμε αυτό δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Όπως πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε την Ισπανία, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να το δείξουμε στο παρκέ. Λέμε ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά αν δεν το αποδείξουμε στο γήπεδο, δεν έχει νόημα», τόνισε.

Ο ίδιος έρχεται από τον πάγκο έτοιμος να δώσει μάχη για κάθε μπάλα, να βοηθήσει όπου και όσο μπορεί: «Είναι τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ, είμαι περήφανος που είμαι σε αυτήν την ομάδα και πάντα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω».

Σημαντική για τον Θωμάκο είναι και η παρουσία του τεχνικού επιτελείου με τον Γιάννη Καλαμπόκη στο τιμόνι, τον Δημήτρη Μισιακό και την Κατερίνα Δελή: «Είναι απεριόριστη η βοήθεια που έχουμε και από τους τρεις. Είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς πως εκτός από πολύ καλοί στη δουλειά τους είναι και τρεις εξαιρετικοί άνθρωποι που μας βοηθάνε σημαντικά».

Κι αν έρθει το μετάλλιο… «Ε, ας έρθει πρώτα και μετά θα δούμε.. Ένα-ένα τα βήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x