Ελλάδα

Συνεχίζουν μαζί ΑΕΚ Betsson και Allianz

Την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Allianz ανακοίνωσε η μπασκετική ΑΕΚ.

Χέρι-χέρι θα βαδίσουν και τη φετινή σεζόν οι AEK Betsson και Allianz.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η AEK BETSSON BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία Allianz.

Και τη νέα περίοδο η Allianz θα βρίσκεται στους επικεφαλής χορηγούς της ομάδας μας και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό.

Μια δυνατή και συνάμα δυναμική συνεργασία, που ξεκίνησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για νέες και περισσότερο υποσχόμενες κοινές δράσεις και ενέργειες προς όφελος της ομάδας, των αθλητών, καθώς και του φίλαθλου κοινού της ΑΕΚ BΕΤSSON BC.

Λίγα λόγια για την Allianz:

Η Allianz παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να διαμορφώσει μία κοινωνία όπου οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργούν, να αναπτύσσονται και να φροντίζουν για το εισόδημα, την οικογένεια, την περιουσία και την ποιότητα ζωής τους.

Προσηλωμένοι στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών, που ξεπερνά τους 7.500 σε ολόκληρη την Ελλάδα. Διαθέτει ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα το οποίο επιτρέπει να αξιοποιεί έξυπνα την τεχνολογία και την καινοτομία για να είναι δίπλα σε όλους όποτε το επιθυμεί ο καθένας και με όποιο τρόπο έχει αξία για τον καθένα.

Σκοπός της είναι οι ψηφιακές λύσεις να βελτιστοποιούν και να μεγιστοποιούν την εμπειρία του κοινού καλύπτοντας τις ανάγκες του, μειώνοντας την πολυπλοκότητα και απλοποιώντας τη ζωή του.

Για την Allianz στο επίκεντρο είναι η μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, οι προσωπικοί του στόχοι και οι φιλοδοξίες του. Στόχος της εταιρείας είναι να παραμείνει η Νο1 επιλογή του κοινού, συνεισφέροντας στην κοινότητα μέσα στην οποία λειτουργεί και προσφέροντάς κορυφαία προϊόντα και ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, που θα δίνουν θάρρος και αυτοπεποίθηση για το μέλλον.

Η Allianz:

• Διαθέτει πάνω από 7.500 συνεργάτες – Το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα
• Βρίσκεται στην 1η θέση στον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων
• Βρίσκεται στην 5η θέση στο σύνολο της Ασφαλιστικής Αγοράς
• Ήταν η Νο1 ασφαλιστική εταιρία το 2023 για 5η χρονιά, στα Best Global Brands της Interbrand
• Αποτελεί Loyalty Leader για 8η συνεχόμενη χρονιά στην αξιολόγηση των πελατών, σχετικά με την προθυμία τους να προτείνουν την εταιρία, σε δυνητικούς πελάτες
• Αναδείχθηκε συνολικά κορυφαία Ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα το 2022 στην εξυπηρέτηση Πελατών και Συνεργατών, σε Πανελλαδική έρευνα Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x